Bărcile de cartofi coapte de două ori ale mamei mele (Versiune fantezistă)

Nu poți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încearcă bărcile de cartofi coapte de două ori ale mamei mele (versiunea fantezistă). Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 232 calorii, 9g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la SippitySup are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Mergeți la magazin și ridicați smântână, nucșoară măcinată, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Încercați Supa de cartofi la cuptor Elswet [ Versiune diabetică ], Veggie Umplute De Două Ori Bărci De Cartofi Coapte, și Bărci de cartofi dulci coapte de două ori cu Topping de Bacon-Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați și uscați cartofii, apoi înțepați cu o furculiță în câteva locuri.
Așezați-le pe raftul central al unui cuptor de 375 grade F.
Coaceți timp de 30-40 de minute, până când ați terminat.
Tăiați fiecare cartof în jumătate și scoateți pulpa într-un castron, având grijă să nu rupeți pielea. Veți avea 8 "bărci". Puneți cartofii și bateți cu un mixer electric până se omogenizează. Bateți ingredientele rămase.
Adăugați încă 2 oz de smântână, dacă este necesar, pentru a le face pufoase.
Se adaugă sare și piper alb după gust.Folosind o lingură, umpleți cartofii la nivel. Umpleți o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf mare cu amestecul de cartofi rămas. Rotiți amestecul de cartofi rămas pe fiecare" barcă " într-un decorativ manner.To serviți: Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Coaceți bărcile aproximativ 25 de minute până când se încălzesc și se rumenesc deasupra.