Bărci de Butternut prăjite umplute cu cârnați, paste prăjite și orez
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați bărcile de Butternut prăjite umplute cu cârnați, Pastan prăjit și orez. Pentru $ 6.75 pe portie, această rețetă acoperă 57% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 1598 calorii, 62g de proteine, și 87G de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați vin, nucșoară, dovlecei de butternut și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Paste prăjite de dovlecei de Butternut cu Ricottan și nuci prăjite, Dovlecei prăjiți de Butternut, cârnați și paste de Kale, și Dovlecei prăjiți de Butternut, cârnați și Pastan Orecchiette într-un sos de salvie cu unt brun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Topiți 2 linguri de unt într-o cratiță la foc mediu. Prăjiți pastele în unt până când sunt aurii adânci și nuci, apoi transferați pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Se toarnă într-o picătură de EVOO și se topește restul de 1 lingură de unt. Când untul s-a topit, gătiți usturoiul și ceapa până se înmoaie, 5 minute. Se amestecă orezul, se acoperă cu untul și se presară cu salvie, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Cană Zahăr Alb
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
1/2 Crenguță Rozmarin
5
Se toarnă vinul, lăsându-l să se absoarbă în orez, apoi se adaugă stocul și se aduce la fierbere. Reduceți focul la foc mic și gătiți orezul, acoperit, până la al dente, 16 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Scoateți de pe foc și pufați cu o furculiță.
7
Încrucișați carnea de dovleac butternut în scoruri de 1/2 inci. Se îmbracă cu EVOO și se presară cu sare, piper și puțină nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Merisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din Ambele
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Cană Zahăr Alb
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
8
Stropiți cu puțină miere și prăjiți, tăiați cu fața în jos, până când carnea este suficient de fragedă pentru a îndepărta cu grijă din cochilii, 15 până la 20 de minute. Scoateți bucățile de dovlecei într-un vas, tăiați cu fața în sus, asigurându-vă că nu rupeți cojile de dovlecei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)
Cuțit De Toaletă
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
9
Încălziți o picătură de EVOO într-o tigaie la foc mediu-mare și rumeniți cârnații, sfărâmând carnea în timp ce gătește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Cană Zahăr Alb
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Combinați cârnații fierți cu pastele, orezul și dovleceii. Umpleți cojile de dovlecei cu umplutura, iar deasupra cu o picătură de EVOO. Se acoperă cu brânzeturile și se coace până se rumenesc și se rumenesc, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
(recomandat: Sos A1)
Cuțit De Toaletă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Cană Zahăr Alb
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Garnisiți cu nucile de pin prăjite și serviți fierbinți.