Nevoie de o felul principal fără gluten și pescatarian? Barcile cu ton cu castraveți ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 311 calorii, 27G de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 3 și costă 1,77 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ouă fierte tare, gust de murături, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Bărci De Castraveți Umplute Cu Salată De Ton, Barci De Castravete, și Bărci Mici De Castraveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați castraveții pe jumătate pe lungime; îndepărtați și aruncați semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete
Semințe
2
Tăiați o felie subțire de pe fundul castraveților, dacă este necesar, astfel încât să stea plat. Într-un castron, combinați ingredientele rămase. Lingură în castraveți.
Merlot, Pinot Noir și vinul rosulimbrox sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ai putea încerca este Raymond R Collection Merlot. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.