Bălți de vrăjitoare topite
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încearcă Melted Witch Puddles. Această rețetă are 36 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine , 13 g de grăsimi și un total de 245 de calorii . Pentru 1,97 USD per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este apreciată de 1 gurmand și bucătar. Mergi la magazin și cumpără grăsime vegetală, apă, colorant alimentar și alte câteva lucruri pentru a o pregăti astăzi. Halloweenul va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . Vă este oferită de Taste of Home. Luând în considerare toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este îmbunătățibil. Rețete similare includ.
Instrucțiuni
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați apa și colorantul alimentar; adăugați nuca de cocos. Sigilați punga și agitați-o pentru a nuanța nuca de cocos; dați deoparte. Într-un cuptor cu microunde, topiți bucățelele de ciocolată și 2 linguri de grăsime vegetală; amestecați până la omogenizare.
Pentru pălăriile de vrăjitoare, puneți aproximativ 1/3 cană de amestec de ciocolată într-o pungă de plastic resigilabilă; tăiați o gaură mică într-un colț al pungii. Turnați o cantitate mică de ciocolată pe un fursec. Înmuiați o formă de forn Bugle în puțină ciocolată rămasă; lăsați excesul să se scurgă. Așezați peste ciocolata de pe fursec, formând o pălărie de vrăjitoare. Așezați-o pe hârtie cerată pentru a se usca. Repetați cu ciocolata rămasă, fornele Bugle și fursecurile.
Pentru bălți, topiți bucățele de vanilie și grăsimea rămasă; amestecați până la omogenizare.
Puneți amestecul într-o pungă de plastic mare, rezistentă și resigilabilă; tăiați o mică gaură într-un colț al pungii. Întindeți amestecul pe tăvi de copt căptușite cu hârtie cerată, formând o baltă.
Pune imediat o pălărie de vrăjitoare pe baltă.
Așezați un băț de covrig lângă pălărie; presărați nuca de cocos colorată pusă deoparte la capătul bățului de covrig. Repetați cu bălțile, pălăriile și măturile rămase. Dați la rece timp de 15 minute sau până se întărește. Depozitați într-un recipient etanș.