Buzunare Pizza

Buzunare Pizza
Pizza Buzunare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 367 calorii. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ou, sare, crustă de pizza și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. 80 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 31 minute. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, care este solid. Încercați Sărbătoriți Ziua Națională A Pizza Cu Buzunare Pentru Pizza Vegană, Buzunare Pizza, și Buzunare Pizza pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare într-o tigaie grea de dimensiuni medii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați cârnații și gătiți până se sfărâmă și se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
4
Adăugați rucola și gătiți până se ofilesc. Opriți focul și lăsați să se răcească aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RucolaRucola
5
Adăugați crema de brânză, 1/3 cană parmezan, sare și piper și amestecați pentru a combina. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
ParmezanParmezan
PiperPiper
SareSare
6
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Întindeți aluatul de pizza pe o suprafață ușor aromată până la un dreptunghi subțire de 20 x 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PizzaAluat De Pizza
RolaRola
8
Tăiați dreptunghiul pe jumătate pe lungime. Tăiați fiecare jumătate în 8 dreptunghiuri egale.
9
Lingură topping pe 1 parte a fiecăruia dintre dreptunghiuri. Folosind o perie de patiserie, periați marginile dreptunghiului cu spălarea ouălor. Închideți dreptunghiul aluatului de pizza peste topping. Folosiți o furculiță pentru a sigila și a sertiza marginile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PizzaAluat De Pizza
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
10
Așezați buzunarele pentru pizza pe o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
11
Periați partea superioară a fiecărui buzunar de pizza cu spălarea ouălor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
12
Se presară cu parmezanul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
13
Coaceți până la aur, aproximativ 15 până la 17 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Între timp, încălziți sosul marinara la foc mic într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos MarinaraSos Marinara
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
15
Serviți buzunarele fierbinți de pizza cu sosul marinara alături pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos MarinaraSos Marinara
DificultateMediu
Gata În31 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Revista