Buzunare Pentru Pizza
Pizza Pockets este un fel principal mediteranean. Această rețetă servește 16 și costă 1,15 USD pe porție. O porție conține 273 calorii, 13g de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Un amestec de aluat de pâine, sos de pizza, pudră de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Sărbătoriți Ziua Națională A Pizza Cu Buzunare Vegane Pentru Pizza, Sărbătoriți Ziua Națională A Pizza Cu Buzunare Vegane Pentru Pizza, și Buzunare pentru Pizza.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați brânzeturile, șunca și praful de usturoi. Împărțiți fiecare pâine în opt bucăți.
Pe o suprafață făinoasă, rotiți fiecare porție într-un 5-in. cerc.
Așezați umplutura în centrul fiecărui cerc. Aduceți aluatul peste umplutură; ciupiți cusăturile pentru a sigila.
Așezați cusătura în jos pe foi de copt unse.
Se coace la 375 CP timp de 30-35 minute sau până se rumenesc.
Serviți cald cu sos, dacă doriți. Puneți la frigider resturile.
Vin recomandat: Sangiovese, Shiraz, Vinul Barbera
Pizzan în meniu? Încercați să vă împerecheați cu vinul Sangiovese, Shiraz și Barbera. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu o anumită aciditate, cum ar fi un barberan sau sangiovese. Adăugați pepperoni sau cârnați și puteți merge mai îndrăzneț cu o syrah. Ai putea încerca Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico]()
Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico
Culoare rubiniu închis, cu o mulțime de arome de ciocolată, fructe de pădure și vanilie, aceasta este corpolentă și catifelată, cu multe fructe și un finisaj lung și suculent. O frumusețe dintr-o epocă grozavă.