Buzunare Pentru Pizza

Buzunare Pentru Pizza
Pizza Pockets este un fel principal mediteranean. Această rețetă servește 16 și costă 1,15 USD pe porție. O porție conține 273 calorii, 13g de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Un amestec de aluat de pâine, sos de pizza, pudră de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Sărbătoriți Ziua Națională A Pizza Cu Buzunare Vegane Pentru Pizza, Sărbătoriți Ziua Națională A Pizza Cu Buzunare Vegane Pentru Pizza, și Buzunare pentru Pizza.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați brânzeturile, șunca și praful de usturoi. Împărțiți fiecare pâine în opt bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, OpționalMăsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Pe o suprafață făinoasă, rotiți fiecare porție într-un 5-in. cerc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Așezați umplutura în centrul fiecărui cerc. Aduceți aluatul peste umplutură; ciupiți cusăturile pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
4
Așezați cusătura în jos pe foi de copt unse.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
5
Se coace la 375 CP timp de 30-35 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Serviți cald cu sos, dacă doriți. Puneți la frigider resturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste

Vin recomandat: Sangiovese, Shiraz, Vinul Barbera

Pizzan în meniu? Încercați să vă împerecheați cu vinul Sangiovese, Shiraz și Barbera. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu o anumită aciditate, cum ar fi un barberan sau sangiovese. Adăugați pepperoni sau cârnați și puteți merge mai îndrăzneț cu o syrah. Ai putea încerca Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico
Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico
Culoare rubiniu închis, cu o mulțime de arome de ciocolată, fructe de pădure și vanilie, aceasta este corpolentă și catifelată, cu multe fructe și un finisaj lung și suculent. O frumusețe dintr-o epocă grozavă.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate6
Revista