Buzunare Fierbinți Cu Dovleac
Buzunarele fierbinți cu dovleac ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 368 calorii, 13g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați coloranți alimentari, muștar de miere, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Buzunare De Patiserie Pentru Plăcintă Cu Dovleac, Buzunare falafel de dovleac, și Sos De Fudge Fierbinte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pe o suprafață ușor făinată, rulați o foaie de patiserie într-un 15-in. cerc. Folosind un 5-in înfăinat. x 4-în. dovleac Cookie cutter, taie opt dovleci. Repetați cu patiseria rămasă.
Întindeți muștarul peste opt dovleci.
Strat cu șuncă, ceapă și brânzeturi până la 3/4 in. de margini.
Într-un castron mic, bateți gălbenușurile cu suficient colorant alimentar roșu pentru a obține o culoare portocalie. Într-un alt castron mic, bateți albușul de ou cu colorant alimentar verde.
Periați amestecul de portocale peste marginile de patiserie. Se acoperă cu dovlecii rămași. Apăsați marginile pentru a sigila; tăiați cu o roată de patiserie.
Ungeți tulpinile cu amestec verde și dovleci cu portocaliu.
Se transferă pe foi de copt unse.
Se coace la 400 la 15 minute sau până se rumenesc.