Buzunare Fierbinți Cu Dovleac

Buzunare Fierbinți Cu Dovleac
Buzunarele fierbinți cu dovleac ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 368 calorii, 13g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați coloranți alimentari, muștar de miere, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Buzunare De Patiserie Pentru Plăcintă Cu Dovleac, Buzunare falafel de dovleac, și Sos De Fudge Fierbinte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pe o suprafață ușor făinată, rulați o foaie de patiserie într-un 15-in. cerc. Folosind un 5-in înfăinat. x 4-în. dovleac Cookie cutter, taie opt dovleci. Repetați cu patiseria rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(aroma Originala)(aroma Originala)
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane De DecoratorBomboane De Decorator
2
Întindeți muștarul peste opt dovleci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(aroma Originala)(aroma Originala)
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
3
Strat cu șuncă, ceapă și brânzeturi până la 3/4 in. de margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
4
Într-un castron mic, bateți gălbenușurile cu suficient colorant alimentar roșu pentru a obține o culoare portocalie. Într-un alt castron mic, bateți albușul de ou cu colorant alimentar verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Roșie A AlimentelorCuloarea Roșie A Alimentelor
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Periați amestecul de portocale peste marginile de patiserie. Se acoperă cu dovlecii rămași. Apăsați marginile pentru a sigila; tăiați cu o roată de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(aroma Originala)(aroma Originala)
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
6
Ungeți tulpinile cu amestec verde și dovleci cu portocaliu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(aroma Originala)(aroma Originala)
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
7
Se transferă pe foi de copt unse.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
8
Se coace la 400 la 15 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista