Buzunare de porc și varză: Bracciole di Maiale

Buzunare de porc și varză: Bracciole di Maiale
Buzunare de porc și varză: Bracciole di Maiale este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 301 calorii. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți carne de porc, pătrunjel, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 76%. Încercați Buzunare de porc și varză, Maiale Ubriaco (Carne De Porc "Beată"), și Spalla Di Maiale (cotlet de porc cu varză toscană) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 6 litri de apă la fierbere și adăugați 2 linguri de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2
Tăiați varza în panglici de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
3
Adăugați varza în apa clocotită și gătiți până se înmoaie, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
4
Se scurge bine și se lasă deoparte să se răcească.
5
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul de măsline pe o flacără medie-înaltă până la cald, dar nu fumați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
7
Adăugați pătrunjel,semințe de fenicul, varză gătită și fulgi de chili, apoi aruncați pentru a amesteca și îndepărta de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
8
Așezați bucățile de porc plate pe o scândură și condimentați bine cu sare. Împărțiți amestecul de varză peste cele 4 bucăți și pliați bucățile pentru a crea un buzunar, închideți și fixați cu scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
9
Încălziți 4 linguri de ulei de măsline extravirgin într-o altă tigaie de 12 până la 14 inci la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Așezați buzunarele de porc în tigaie și gătiți până se rumenesc pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Adăugați vinul, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
12
Scoateți carnea de porc pe o farfurie, rotiți uleiul de măsline rămas în tigaie, adăugați pătrunjel tocat în lichid, turnați peste buzunare și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate53
Revista