Buzunare de porc și varză: Bracciole di Maiale
Buzunare de porc și varză: Bracciole di Maiale este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 301 calorii. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți carne de porc, pătrunjel, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 76%. Încercați Buzunare de porc și varză, Maiale Ubriaco (Carne De Porc "Beată"), și Spalla Di Maiale (cotlet de porc cu varză toscană) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 6 litri de apă la fierbere și adăugați 2 linguri de sare.
Tăiați varza în panglici de 2 inci.
Adăugați varza în apa clocotită și gătiți până se înmoaie, aproximativ 6 minute.
Se scurge bine și se lasă deoparte să se răcească.
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul de măsline pe o flacără medie-înaltă până la cald, dar nu fumați.
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie aproximativ 5 minute.
Adăugați pătrunjel,semințe de fenicul, varză gătită și fulgi de chili, apoi aruncați pentru a amesteca și îndepărta de pe foc.
Așezați bucățile de porc plate pe o scândură și condimentați bine cu sare. Împărțiți amestecul de varză peste cele 4 bucăți și pliați bucățile pentru a crea un buzunar, închideți și fixați cu scobitori.
Încălziți 4 linguri de ulei de măsline extravirgin într-o altă tigaie de 12 până la 14 inci la foc mediu.
Așezați buzunarele de porc în tigaie și gătiți până se rumenesc pe ambele părți.
Adăugați vinul, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți 10 minute.
Scoateți carnea de porc pe o farfurie, rotiți uleiul de măsline rămas în tigaie, adăugați pătrunjel tocat în lichid, turnați peste buzunare și serviți.