Buzunare Broccoli-Cheddar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați buzunarele cu Broccoli-Cheddar. Această rețetă servește 4. O porție conține 507 calorii, 16g de proteine, și 31g de grăsime. Pentru 96 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de arpagic, ulei vegetal, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă de la Foodnetwork are 9 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Buzunare Cu Șuncă De Broccoli, Brânză Broccoli Buzunare, și Buzunare de pui și Broccoli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o cratiță cu apă ușor sărată la fiert.
Adăugați broccoli și gătiți 1 minut.
Se scurge și se clătește sub apă rece până se răcește; se usuca.
Amestecați broccoli, cheddar, smântână și arpagic într-un bol până când sunt combinate, apoi strecurați amestecul împreună cu mâinile pentru a-l face compact.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F și periați ușor o foaie de copt cu ulei vegetal. Pe o suprafață înmuiată, întindeți aluatul și umpleți buzunarele pentru cină. (A se vedea nota lui Cook pentru instrucțiuni pas cu pas.)
Așezați buzunarele cu cusătura în jos pe foaia de copt pregătită. Bateți oul și 1 lingură de apă într-un castron mic; periați buzunarele cu spălarea ouălor.
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 15 minute.
Fotografie realizată de Carrie Purcell