Buze De Pui

Buzele de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 75g de grăsime, și un total de 771 calorii. Această rețetă servește 1. Pentru $2.89 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. 23 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piper proaspăt crăpat, margine de sare de pui, var și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de gătit, puteți urma acest fel principal cu Cheesecake crud cu afine cu topping de firimituri ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este spectaculos. Încercați I ain ' t Chicken Chicken: piept de pui prăjit crocant cu portocală și Cardamom, Cel Mai Bun Pui Mărunțit Pentru Preparatele Tale De Pui + Bulion De Pui De Casă, și Popeye Tso ' s Chicken (puiul Generalului Tso făcut cu pepite de pui Popeye) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face janta de sare de pui, încălziți uleiul de gătit într-o cratiță mică până ajunge la 300 de grade F. prăjiți cu grijă pielea de pui în loturi până se rumenesc și sunt crocante.
Se scurge și se răcește. Rezervați niște crăpături de pui pentru garnitură.
Într-o râșniță de condimente sau mortar și pistil, măcinați suficient pui care trosnește pentru a face 2 linguri.
Combinați cu sare kosher, piper cayenne și piper negru proaspăt crăpat după gust.
Rulați o pană de var de-a lungul marginii unui flaut de șampanie. Apăsați flautul în marginea de sare de pui.
Pentru a face shooterul de stridii, construiți straturi în flaut în această ordine: vodcă sau tequila, stridie crudă, suc de roșii, sos fierbinte, 1 stoarcere de suc de lămâie.
Se ornează cu trosnituri de pui și arpagic și se servește rece.