Butterscotch-Tort De Brânză Cu Arțar
Această rețetă servește 12 și costă 90 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 323 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați lapte condensat, cremă de brânză, glazură bogată și cremoasă de vanilie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Butterscotch Torte, Tort De Budincă Butterscotch, și Maple Butterscotch Brownies.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 300 de bucăți de F. Ungeți tigaia cu formă de arc de 9 inci și tapetați fundul cu un cerc de hârtie pergament de gătit.
Într-un castron mare, bateți crema de brânză și zahărul cu mixerul electric la viteză medie până devine pufos.
Adăugați 1 cutie de lapte condensat și bateți din nou până se combină bine.
Adăugați chipsuri de butterscotch topite și amestecați bine.
Adăugați 4 ouă și vanilia; se toarnă în tigaie.
Coaceți 60 până la 70 de minute sau până când se umflă în jurul marginii și Centrul încă se mișcă ușor atunci când este mutat. Cheesecake - ul se va umfla în jurul marginilor și apoi se va scufunda atunci când este scos din cuptor. Lăsați cheesecake-ul să se răcească 1 oră la temperatura camerei, apoi dați-l la frigider 4 până la 6 ore sau până la răcire. Nivelul superior al cheesecake-ului cu cuțit mare zimțat.
Între timp, creșteți temperatura cuptorului la 350 F (325 F pentru tigăile întunecate sau antiaderente). Pulverizați Generos fundul și părțile laterale ale a două tigăi rotunde de tort de 9 inci cu spray de copt cu făină. Într-un castron mare, bateți ingredientele tortului de arțar cu un mixer electric la viteză medie-mare până când sunt bine combinate.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi 10 minute, apoi se întoarce pe rafturi de răcire pentru a se răci complet, aproximativ 1 oră.
În castron mare, puneți conținutul ambelor recipiente de îngheț. Bateți în 2 lingurițe aromă de arțar cu mixer electric la viteză mică.
Îndepărtați 1/3 cană din glazură și puneți-o într-o pungă de decorare prevăzută cu vârf mare de stea; pus deoparte.
Așezați 1 strat de tort pe platoul de servire sau pe suportul pentru tort; blat de îngheț cu strat subțire de glazură. Se acoperă cu strat de cheesecake și se acoperă cu îngheț cu strat subțire de glazură. Acoperiți cu stratul final de tort și înghețați întreaga parte și deasupra cu glazura rămasă. Țeavă Stele glazură în jurul marginii de sus a tort.
În cratiță de 1 litru, încălziți Butterscotch-Maple
Stropiți ingredientele la foc mediu-mare până se topește și amestecul poate fi agitat neted cu biciul.
Lăsați să se răcească până abia se încălzește, dar încă se toarnă.
Amestec de amestec peste tort.
Așezați 1 cip de butterscotch cu susul în jos în fiecare stea cu conducte pentru a garnisi.
Acoperiți și refrigerați resturile.