Butterscotch-Tort De Brânză Cu Arțar

Butterscotch-Tort De Brânză Cu Arțar
Această rețetă servește 12 și costă 90 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 323 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați lapte condensat, cremă de brânză, glazură bogată și cremoasă de vanilie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Butterscotch Torte, Tort De Budincă Butterscotch, și Maple Butterscotch Brownies.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 300 de bucăți de F. Ungeți tigaia cu formă de arc de 9 inci și tapetați fundul cu un cerc de hârtie pergament de gătit.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, bateți crema de brânză și zahărul cu mixerul electric la viteză medie până devine pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Adăugați 1 cutie de lapte condensat și bateți din nou până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Condensat îndulcitLapte Condensat îndulcit
4
Adăugați chipsuri de butterscotch topite și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri ButterscotchChips-uri Butterscotch
5
Adăugați 4 ouă și vanilia; se toarnă în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Coaceți 60 până la 70 de minute sau până când se umflă în jurul marginii și Centrul încă se mișcă ușor atunci când este mutat. Cheesecake - ul se va umfla în jurul marginilor și apoi se va scufunda atunci când este scos din cuptor. Lăsați cheesecake-ul să se răcească 1 oră la temperatura camerei, apoi dați-l la frigider 4 până la 6 ore sau până la răcire. Nivelul superior al cheesecake-ului cu cuțit mare zimțat.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
CuptorCuptor
7
Între timp, creșteți temperatura cuptorului la 350 F (325 F pentru tigăile întunecate sau antiaderente). Pulverizați Generos fundul și părțile laterale ale a două tigăi rotunde de tort de 9 inci cu spray de copt cu făină. Într-un castron mare, bateți ingredientele tortului de arțar cu un mixer electric la viteză medie-mare până când sunt bine combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De CoptSpray De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Sirop De ArțarSirop De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
CuptorCuptor
8
Se toarnă în tigăi.
9
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi 10 minute, apoi se întoarce pe rafturi de răcire pentru a se răci complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
10
În castron mare, puneți conținutul ambelor recipiente de îngheț. Bateți în 2 lingurițe aromă de arțar cu mixer electric la viteză mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aromă De ArțarAromă De Arțar
GlazuraGlazura
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
11
Îndepărtați 1/3 cană din glazură și puneți-o într-o pungă de decorare prevăzută cu vârf mare de stea; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
12
Așezați 1 strat de tort pe platoul de servire sau pe suportul pentru tort; blat de îngheț cu strat subțire de glazură. Se acoperă cu strat de cheesecake și se acoperă cu îngheț cu strat subțire de glazură. Acoperiți cu stratul final de tort și înghețați întreaga parte și deasupra cu glazura rămasă. Țeavă Stele glazură în jurul marginii de sus a tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
GlazurăGlazură
13
În cratiță de 1 litru, încălziți Butterscotch-Maple
Ingrediente de care veți avea nevoie
ButterscotchButterscotch
Sirop De ArțarSirop De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
14
Stropiți ingredientele la foc mediu-mare până se topește și amestecul poate fi agitat neted cu biciul.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
15
Lăsați să se răcească până abia se încălzește, dar încă se toarnă.
16
Amestec de amestec peste tort.
17
Așezați 1 cip de butterscotch cu susul în jos în fiecare stea cu conducte pentru a garnisi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ButterscotchButterscotch
18
Acoperiți și refrigerați resturile.
DificultateExpert
Gata În8 hrs
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista