Aduceți smântână, zahăr muscovado și sare doar la foc mic într-o cratiță mică și grea la foc moderat, amestecând până când zahărul este dizolvat.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Aduceți apa și zahărul Demerara la fiert într-o cratiță grea de 2 litri la foc moderat, amestecând până când zahărul este dizolvat. Continuați să gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc și se fierbe, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muscovado Sugar
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Se ia de pe foc și se adaugă cu grijă amestecul de smântână (amestecul se va bule și se va aburi), amestecând până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Demerara
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Bateți gălbenușurile și vanilia într-un castron mare, apoi adăugați amestecul de smântână fierbinte într-un jet, șoptind.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Se toarnă cremă printr-o sită cu ochiuri fine într-o măsură de sticlă de 1 litru. Îndepărtați orice spumă cu o lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră și Frișcă, Opțional
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Ciocolată Rasă, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate Suplimentare
6
Împărțiți crema între ramekins. Aranjați ramekins într-o tigaie mică și coaceți într-o baie cu apă fierbinte
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
7
, neacoperit, până când cremele sunt așezate în jurul marginilor, dar încă tremură ușor în centre, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
8
Transferați ramekins într-un suport cu clești și răciți la cald sau la temperatura camerei. Ghivecele de CR crincormme vor continua să se stabilească pe măsură ce se răcesc.
9
* Disponibil la magazinele specialty foods și Dean & DeLuca (800-999-0306).
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
10
Nota bucătarilor
1
Custard can be made, but not baked, 1 day ahead and chilled, covered, in glass measure.