Butterscotch Blondies
Butterscotch Blondies ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă face 24 de porții cu 172 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de praf de copt, zahăr brun ferm, înlocuitor de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Butterscotch Blondies, Butterscotch Blondies, și Butterscotch Blondies pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Puneți ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Combinați făina, zahărul, praful de copt și sarea într-un castron mare.
Puneți untul într-o tigaie mică la foc mediu. Gatiti timp de 6 minute sau pana se rumeneste usor, amestecand ocazional.
Se toarnă într-un castron mic și se răcește timp de 10 minute.
Combinați untul și înlocuitorul de ou, amestecând cu un bici.
Se toarnă amestecul de unt peste amestecul de făină; se amestecă doar până se umezește. Puneți aluatul într-o tigaie de 13 x 9 inci acoperită cu spray de gătit; top neted cu spatulă.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă.