Butternut Squash și Risotto de Kale

Butternut Squash și Risotto de Kale
Butternut Squash și Risotto Kale necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 8 și costă 68 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 94 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Funcționează bine ca o garnitură la un preț foarte rezonabil. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, bulion de pui, kale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Risotto de orz cu Kale și dovlecei de Butternut, Squash ușor de butternut și risotto de kale cu parmezan de migdale brânzos, și Penne cu Squash Butternut, Kale și brânză de capră {12 săptămâni de Squash de iarnă} pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Încălziți 1 lingură de unt și uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Se adaugă dovlecelul și se presară cu sare, pudră de chile și piper. Gătiti câteva minute, întorcându-vă ușor cu o spatulă, până când dovlecelul este maro auriu profund și fraged (dar nu se destramă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
3
Se scoate pe o farfurie și se lasă deoparte.
4
În aceeași tigaie, topiți restul de 1 lingură de unt la foc mediu-mare și adăugați în kale. Aruncați-l cu clești și gătiți-l timp de 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
5
Adăugați dovlecelul gătit și aruncați ușor împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
6
Se scoate pe o farfurie și se lasă deoparte.
1
Încălziți bulionul într-o cratiță la foc mic. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați untul în aceeași tigaie la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați ceapa și gătiți până la translucid, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Adăugați orezul și amestecați, gătind timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
5
Reduceți căldura la minim. În trepte de 1 cană, începeți să adăugați bulionul în tigaie, amestecând pentru a combina și amestecând ușor pe măsură ce bulionul este absorbit. De îndată ce lichidul dispare, adăugați o altă ceașcă la ceașcă și jumătate de bulion. Continuați acest proces, amestecând ușor pe măsură ce bulionul se încorporează și orezul începe să devină fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați sare și piper pe parcurs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
7
Gustați orezul după ce au fost absorbite aproximativ 5 căni de bulion și vedeți care este consistența.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
8
Adăugați încă 1 până la 2 căni de bulion după cum este necesar pentru a obține orezul la consistența potrivită; ar trebui să fie fraged cu doar puțin "mușcătură."
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
9
Când orezul este fraged, adăugați dovlecelul gătit și kale plus turmericul și amestecați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TurmericTurmeric
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
KaleKale
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
10
Adăugați așchii de parmezan și smântâna și amestecați până când este doar combinat. Gustați și adăugați mai multă sare și piper după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
11
Presărați pătrunjelul tocat deasupra și serviți imediat cu așchii suplimentare de parmezan!
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 85 de dolari.
Chianti Classico Gran Selezione
Chianti Classico Gran Selezione
Culoare rubinie strălucitoare și concentrație uimitoare de parfumuri. Notele sale eterice fructate, înflorite și balsamice lovesc pentru eleganța lor proaspătă. Note de cireș, vișine, cireș negru, cireș morello, violet, mentă, anason, scorțișoară. Toată splendoarea sa este exprimată în palat cu un echilibru extraordinar între concentrația de aciditate și eleganță. Notele tipice de fructe roșii extinse de taninurile dulci și senzațiile minerale revin. Curat, elegant, persistent și delicat.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate22
Revista