Butternut Squash și Risotto de Kale
Butternut Squash și Risotto Kale necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 8 și costă 68 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 94 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Funcționează bine ca o garnitură la un preț foarte rezonabil. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, bulion de pui, kale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Risotto de orz cu Kale și dovlecei de Butternut, Squash ușor de butternut și risotto de kale cu parmezan de migdale brânzos, și Penne cu Squash Butternut, Kale și brânză de capră {12 săptămâni de Squash de iarnă} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți 1 lingură de unt și uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mare.
Se adaugă dovlecelul și se presară cu sare, pudră de chile și piper. Gătiti câteva minute, întorcându-vă ușor cu o spatulă, până când dovlecelul este maro auriu profund și fraged (dar nu se destramă).
Se scoate pe o farfurie și se lasă deoparte.
În aceeași tigaie, topiți restul de 1 lingură de unt la foc mediu-mare și adăugați în kale. Aruncați-l cu clești și gătiți-l timp de 3 până la 4 minute.
Adăugați dovlecelul gătit și aruncați ușor împreună.
Se scoate pe o farfurie și se lasă deoparte.
Încălziți bulionul într-o cratiță la foc mic. Păstrați cald.
Adăugați untul în aceeași tigaie la foc mediu-mic.
Adăugați ceapa și gătiți până la translucid, 2 până la 3 minute.
Adăugați orezul și amestecați, gătind timp de 1 minut.
Reduceți căldura la minim. În trepte de 1 cană, începeți să adăugați bulionul în tigaie, amestecând pentru a combina și amestecând ușor pe măsură ce bulionul este absorbit. De îndată ce lichidul dispare, adăugați o altă ceașcă la ceașcă și jumătate de bulion. Continuați acest proces, amestecând ușor pe măsură ce bulionul se încorporează și orezul începe să devină fraged.
Adăugați sare și piper pe parcurs.
Gustați orezul după ce au fost absorbite aproximativ 5 căni de bulion și vedeți care este consistența.
Adăugați încă 1 până la 2 căni de bulion după cum este necesar pentru a obține orezul la consistența potrivită; ar trebui să fie fraged cu doar puțin "mușcătură."
Când orezul este fraged, adăugați dovlecelul gătit și kale plus turmericul și amestecați ușor.
Adăugați așchii de parmezan și smântâna și amestecați până când este doar combinat. Gustați și adăugați mai multă sare și piper după cum este necesar.
Presărați pătrunjelul tocat deasupra și serviți imediat cu așchii suplimentare de parmezan!
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 85 de dolari.
![Chianti Classico Gran Selezione]()
Chianti Classico Gran Selezione
Culoare rubinie strălucitoare și concentrație uimitoare de parfumuri. Notele sale eterice fructate, înflorite și balsamice lovesc pentru eleganța lor proaspătă. Note de cireș, vișine, cireș negru, cireș morello, violet, mentă, anason, scorțișoară. Toată splendoarea sa este exprimată în palat cu un echilibru extraordinar între concentrația de aciditate și eleganță. Notele tipice de fructe roșii extinse de taninurile dulci și senzațiile minerale revin. Curat, elegant, persistent și delicat.