Butternut Squash Gratin
Butternut Squash Gratin ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 25 de porții cu 73 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, smântână grea, usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Butternut Squash Gratin, Dovlecel gratinat, și Butternut Squash Gratin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.Ungeți un vas de copt de 9 x 13 inci. Folosind atașamentul de mărunțire al unui robot de bucătărie, tocați dovleceii. Într-un castron mare, aruncați dovleceii cu ceapă, usturoi, nucșoară, salvie, sare și piper.
Întindeți amestecul de dovlecei uniform în vasul de copt.
Se toarnă smântână deasupra și se pune cu unt. Se acoperă cu folie și se coace până se înmoaie, aproximativ 40 de minute.