Butternut Squash Gratin ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 25 de porții cu 73 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, smântână grea, usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Butternut Squash Gratin, Dovlecel gratinat, și Butternut Squash Gratin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 204°.Ungeți un vas de copt de 9 x 13 inci. Folosind atașamentul de mărunțire al unui robot de bucătărie, tocați dovleceii. Într-un castron mare, aruncați dovleceii cu ceapă, usturoi, nucșoară, salvie, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Usturoi
Nucșoară
Suc De Fructe
Ceapă
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Tava De Copt
Bol
Cuptor
2
Întindeți amestecul de dovlecei uniform în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Suc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Se toarnă smântână deasupra și se pune cu unt. Se acoperă cu folie și se coace până se înmoaie, aproximativ 40 de minute.