Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați să coaceți dovleceii. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 181 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 88 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână dovlecei de iarnă prăjiți, concentrat de suc de portocale, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Butternut Squash Coace, Butternut Squash Coace, și Butternut Squash Cartofi Coace.
Instrucțiuni
1
Aruncați împreună dovleceii prăjiți tocați și ingredientele rămase într-un castron mare. Procesați amestecul, în loturi, într-un blender sau robot de bucătărie până la omogenizare, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă amestecul într-un vas de copt ușor uns de 1 1/2 litru.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Coaceți la 350 timp de 35 până la 40 de minute sau până când amestecul este setat.