Butternut Squash Caserola
Butternut Squash caserola necesită în jur 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 15 și costă 73 de cenți pe porție. O porție conține 356 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime. Funcționează bine ca o farfurie foarte accesibilă pentru Toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, sare, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Butternut Squash Caserola, Butternut Squash Caserola, și Butternut Squash Caserola.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Puneți dovlecelul de butternut în cuptorul cu microunde și gătiți la înălțime, până la moale, 2 până la 3 minute.
Tăiați în jumătate, scoateți semințele și cubul. Aduceți o oală mare de apă la fierbere.
Adăugați dovlecelul și gătiți până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Într-un vas de caserolă de 9x13 inci combinați 3 căni piure de dovlecei de butternut, zahăr alb, lapte, extract de vanilie, sare, făină, ouă și 1/4 cană margarină topită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute sau până când este setat.
Într-un castron mediu combinați napolitane de vanilie zdrobite, 1/2 cană margarină topită și zahăr brun. Zdrobiți deasupra caserolei fierte și reveniți la cuptor pentru a se rumeni.