Butternut Squash Caserola
Butternut Squash caserola ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 236 calorii. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper crăpat, sare, stafide și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, ceea ce este bine. Încercați Butternut Squash Caserola, Butternut Squash Caserola, și Butternut Squash Caserola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți ușor o farfurie de caserolă de 2 1/2 litri.
Într-un cuptor olandez mare, combinați dovlecelul și ceapa; adăugați apă pentru a acoperi. Se aduce la fierbere la foc mare și se gătește 10 până la 12 minute sau până când dovlecelul este fraged; se scurge bine. Se amestecă amestecul de squash într-un castron mare.
Într-un castron mic, amestecați ouăle, laptele, pudra de curry, sarea și piperul.
Adăugați la amestecul de squash. Bateți la viteză medie cu un mixer electric până la neted. Lingură în vas de copt pregătit; se presara uniform cu stafide și nucă de cocos.
Coaceți 40 de minute sau până când centrul este setat.