Butternut Squash Carne De Vită Tocană

Butternut Squash carne de vită tocană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține Calorii 2006, 163g de proteine, și 103G de grăsime. Pentru $ 8.86 pe portie, această rețetă acoperă 83% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Mergeți la magazin și ridicați baconul oscar mayer, bulionul de vită, dovlecelul butternut și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este spectaculos. Încercați Tocană de dovlecei de vită și Butternut, Carne de vită și Butternut Squash tocană în aragaz lent-hrănitoare familia mea, și Butternut Squash carne de vită tocană (oală Instant, oala sub presiune sau aragaz lent) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti si amestecati baconul in cratita mare la foc mediu pana cand sunt crocante.
Scoateți din tigaie cu lingura cu fante; se scurge pe prosoape de hârtie.
Se încălzește pansamentul în aceeași tigaie.
Presărați carnea cu făină; se adaugă în tigaie. Gatiti pana se rumeneste uniform, amestecand ocazional.
Adăugați bulion și roșii; se aduce la fierbere, amestecând ocazional. Capac; se fierbe la foc mic 1 oră.
Adăugați squash; gatiti 20 min.
Adăugați broccoli; gatiti 10 min. sau până când carnea și dovleceii sunt fragede.
Amestecați slănina chiar înainte de servire.