Butterflied Tri-Tip Fajitas

Butterflied Tri-Tip Fajitas ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Acest fel principal are 778 calorii, 70g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $6.27 pe portie, această rețetă acoperă 49% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 35 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână măsline, suc de ananas, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Panna Cotta cu sos de căpșuni-Vin Santo ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este super. Încercați La Mansion ' s Chicken Fajitas-Fajitas sunt un fel de mâncare Tex Mex de care toată lumea se bucură, Fajitas de Carne (friptură Fajitas), și Picior de miel fluturat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți friptura și uscați-o. Friptura are formă triunghiulară. Dublu-fluture într-o singură bucată subțire.
Puneți întreaga bucată de carne într-o pungă de plastic de dimensiuni de galon resigilabilă cu marinada fajita și îndepărtați ușor aerul.
Așezați punga într-un castron pentru a prinde orice scurgere și puneți-o la frigider pentru câteva ore.
Aprindeți grătarul (de preferință cu mesquite).
Puneți carnea pe partea fierbinte a grătarului și gătiți, rotind o dată sau de două ori, până când ajunge la o temperatură internă de 145 litri F pentru mediu.
Scoateți de pe grătar și sare și piper după gust.
Tăiați o felie de testare pentru a găsi direcția bobului, apoi tăiați în aceste benzi împotriva bobului. Strângeți varul peste carne și serviți imediat cu tortilla de făină caldă și alte fajita fixin ' s.
Combinați sucul de ananas și sosul de soia într-un bol mare de amestecare. Spălați lămâile și curățați-le, adăugând coaja de tei la amestecul de suc și sos de soia.
Tăiați limele în jumătate după zesting și stoarceți sucul în castron. Aruncați și jumătățile de var în castron.
Adăugați usturoiul. Utilizați ca marinadă.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Williams Selyem Westside Road vecinii Pinot Noir cu un rating de 4.7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 140 de dolari pe sticlă.
![Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir]()
Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir
O petardă a unui vin, vecinii Westside Road din 2015 sunt explozivi atât în nas, cât și pe palat. Aromele de zmeură neagră și cireșe negre sunt completate cu note de cedru, ienibahar, vanilie și ceai negru. O notă intrigantă de semințe de țelină complexează în continuare nasul remarcabil. Tânără și obraznică, textura este superbă, cu o coloană vertebrală de aciditate răcoritoare și pământesc argilos, care transmite arome de cireșe și zmeură strălucitoare Bing. Vinul se încheie cu taninuri rafinate asemănătoare ceaiului și o piatră zdrobită și un finisaj mineral. Un vin de neratat!