Butterfingers De Casă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați degetele de unt de casă. Pentru $2.96 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 743 calorii, 6g de proteine, și 39G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. 1878 de oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați apă, zahăr pudră, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Încercați Butterfingers De Casă – 3 Ingrediente, degete de unt fără arahide, și Tort De Înghețată De Casă Crunchies Și Coajă Magică De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți bomboanele:tapetați o tigaie cu role de jeleu (o tigaie de 1/2 foaie) cu un covor de siliciu și preîncălziți cuptorul la 200 80 F.In o oală medie, combinați apă, melasă, sirop de porumb, zahăr și semințe de fasole de vanilie. Se pune la foc mediu și se amestecă ușor cu o furculiță, având grijă să nu se stropească, până când zahărul se dizolvă și amestecul începe să fiarbă. Fierbeti la foc mic, netulburat, pana cand amestecul ajunge intre 280 si 290 F pe un termometru pentru bomboane. Datorită melasei, amestecul va avea un miros de ardere vag, dar va rămâne în limitele temperaturilor recomandate și va fi sigur că nu arde de fapt. Melasa de gătit miroase doar funky.În timp ce siropul se gătește, măcinați alunele și zahărul pudră împreună într-un robot de bucătărie până când amestecul formează o masă groasă și umedă, cu o textură precum nisipul umed. Pune deoparte.Când siropul ajunge la temperatură, turnați imediat amestecul pe covorul de siliciu din tava, având grijă să păstrați siropul în centrul covorașului. Purtând o pereche de mănuși de cuptor, înclinați tigaia la stânga și la dreapta pentru a ajuta siropul să acopere uniform covorul de siliciu într-o formă dreptunghiulară de aproximativ 14" pe 10". Puteți plia bomboanele înapoi pe sine dacă există locuri care curg prea departe.
Stratificați bomboanele: dacă ați laminat vreodată aluat, acesta va fi un proces familiar; dacă nu, imaginați-vă acest pas următor ca plierea unei scrisori de afaceri în treimi.
Presărați amestecul de arahide măcinat într-un strat uniform peste 2/3 din bomboane. Folosiți covorașul de siliciu pentru a plia secțiunea neimprimată în sus și peste centrul bomboanelor, la fel ca prima pliere a unei scrisori de afaceri. Dacă bomboanele se lipesc de siliciu, este încă prea fierbinte. Așteptați câteva momente să se răcească, apoi îndepărtați siliciul; fără grabă. Acum pliați această secțiune dublă groasă în sus și peste piesa rămasă. Acum veți avea un pachet de bomboane cu 3 straturi de aproximativ 11"x 5".
Introduceți tava în cuptorul preîncălzit timp de 5 minute sau până când bomboanele au devenit calde și flexibile.
Scoateți-l din cuptor și ridicați covorul de siliciu, așezându-l pe blat. Folosiți un sucitor pentru a-l rostogoli ușor într-un dreptunghi de 14" x 10"; va fi nevoie de puțină grăsime pentru cot. Dacă în orice moment bomboanele încep să scoată un sunet crăpat sau se simt prea rigide pentru a se rostogoli, readuceți tigaia la cuptor pentru un minut sau două. Nu te grăbi! După ce l-ați lansat, pliați-l din nou în treimi la fel cum ați făcut prima dată.Întoarceți bomboanele la cuptor pentru încă 4 minute, apoi rulați înapoi într-un dreptunghi de 14" x 10".
Presărați acest dreptunghi cu fulgi de porumb, așa cum ați făcut cu amestecul de arahide. Îndoiți în treimi (dacă, în timp ce pliați bomboanele face un zgomot de crăpare, opriți plierea și readuceți-o la cuptor timp de aproximativ un minut, apoi continuați cu plierea). Întoarceți pachetul pliat la cuptor pentru încă 4 minute.
Tăiați bomboanele în bare: acum rulați bomboanele la 1/2" grosime și apoi transferați-le pe o tăietură. Folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia marginile, lăsând în urmă un dreptunghi ordonat. Este posibil să puteți tăia imediat bomboanele în 10 bare lungi și subțiri. Dar s-ar putea să descoperiți că trebuie să îl readuceți la cuptor pentru un minut sau două. Acest lucru depinde în general de temperatura bucătăriei.
Crumb coat the bars: datorită flăcării extreme a bomboanelor, este important să "îmbrăcați firimiturile" batoanele de bomboane înainte de a le scufunda în ciocolată. Faceți acest lucru prin temperarea a 12 uncii de ciocolată.
Stropiți sau pipetați o linie subțire de ciocolată pe fundul fiecărei bucăți de bomboane și apoi răsturnați fiecare pentru a forma un picior pe fund. Apoi, stropiți puțină ciocolată peste fiecare baton și folosiți o perie mică de patiserie pentru a acoperi uniform batonul într-un strat subțire de ciocolată.
Scufundarea batoanelor: odată ce ciocolata s-a setat, temperați ciocolata rămasă și înmuiați fiecare baton. Depozitați barele finite într-un recipient etanș, la nesfârșit.