Buttercream-Glazură De Tort De Nucă De Cocos
Buttercream-glazură de tort de nucă de cocos este un fără gluten, FODMAP prietenos și vegetarian rețetă cu 3 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 89G de grăsime, și un total de 1403 calorii. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahărul, untul, nuca de cocos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Buttercream-Glazură De Tort De Nucă De Cocos, Tort De Șampanie Cu Glazură De Unt, și Tort alimentar Daredevil cu glazură de Mocha Buttercream.
Instrucțiuni
Bateți untul și scurtarea cu un mixer electric într-un castron mare până se omogenizează; bateți în extract de vanilie.
Bateți treptat zahărul cofetarilor în amestecul de unt până se amestecă bine. Amestecul va apărea uscat.
Se amestecă suficient lapte în amestecul de unt pentru a obține consistența dorită pentru glazură.
Îndoiți jumătate din nucă de cocos în glazură; întindeți glazura peste tort.
Presărați nuca de cocos și nucile pecan rămase peste glazură.