Butoanele de anghinare de roșii uscate la soare sunt a fără gluten, primar și vegan rețetă cu 15 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 52 calorii. Pentru 81 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. Doar câțiva oameni au plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de suc de lămâie, roșii Rome, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă un nu atât de spectaculos scor spoonacular de 29%. Rețete similare includ Anghinare și paste de roșii uscate la soare, Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodle, și Pesto De Roșii Uscate La Soare Ușor Vegan.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F. aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Feliați capetele de pe fiecare roșie, tăiați-le pe jumătate pe lungime și îndepărtați cu grijă semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3
Puneți roșiile într-un bol, aruncați cu vinetă balsamică și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 C. Fasole Verde Tăiată Congelată
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Așezați roșiile tăiate cu fața în sus pe foaia de copt și prăjiți timp de 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
5
Transferați roșiile pe o farfurie pentru a se răci. (Roșiile pot fi făcute înainte și păstrate acoperite la frigider timp de 2 zile.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
6
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Puneți fundul de anghinare într-un bol și aruncați cu sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare Fund
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Lăsați să stea 5 minute. Clătiți anghinarea cu apă rece și uscați-le. Tăiați fundul astfel încât să stea plat și aranjați pe foaia de copt. Topiți fiecare anghinare cu o jumătate de roșie prăjită, o bilă de mozzarella și o linguriță de pesto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
9
Puneți-le în cuptor și prăjiți timp de aproximativ 5 minute.