Butoane De Anghinare De Roșii Uscate La Soare
Butoanele de anghinare de roșii uscate la soare sunt a fără gluten, primar și vegan rețetă cu 15 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 52 calorii. Pentru 81 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. Doar câțiva oameni au plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de suc de lămâie, roșii Rome, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă un nu atât de spectaculos scor spoonacular de 29%. Rețete similare includ Anghinare și paste de roșii uscate la soare, Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodle, și Pesto De Roșii Uscate La Soare Ușor Vegan.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F. aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Feliați capetele de pe fiecare roșie, tăiați-le pe jumătate pe lungime și îndepărtați cu grijă semințele.
Puneți roșiile într-un bol, aruncați cu vinetă balsamică și condimentați cu sare și piper.
Așezați roșiile tăiate cu fața în sus pe foaia de copt și prăjiți timp de 3 ore.
Transferați roșiile pe o farfurie pentru a se răci. (Roșiile pot fi făcute înainte și păstrate acoperite la frigider timp de 2 zile.)
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Puneți fundul de anghinare într-un bol și aruncați cu sucul de lămâie.
Lăsați să stea 5 minute. Clătiți anghinarea cu apă rece și uscați-le. Tăiați fundul astfel încât să stea plat și aranjați pe foaia de copt. Topiți fiecare anghinare cu o jumătate de roșie prăjită, o bilă de mozzarella și o linguriță de pesto.
Puneți-le în cuptor și prăjiți timp de aproximativ 5 minute.