Busuioc-zahăr Snap mazăre cu ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați mazărea cu busuioc-zahăr cu ciuperci. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 61 calorii. Această rețetă fără gluten și primară servește 5 și costă 82 cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de roșii cherry, ulei de măsline, mazăre de zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Mazăre de zahăr cu ciuperci, Busuioc Zahăr Snap Mazăre, și Ciuperci Shiitake și mazăre cu zahăr pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță de 2 litri, încălziți uleiul la foc mediu.
Adăugați ciuperci și usturoi; gatiti 3 pana la 5 minute, amestecand frecvent, pana se inmoaie.
Scoateți din cratiță; așezați pe farfurie și acoperiți pentru a se încălzi.
În aceeași cratiță, încălziți 1/3 cană de apă până la fierbere.
Adăugați mazăre de zahăr; reveniți la fierbere. Se amestecă; reduceți căldura la minim. Acoperiți; fierbeți 3 până la 5 minute sau până când mazărea este crocantă.
Scurgeți; întoarceți mazărea în cratiță.
Întoarceți ciupercile cu usturoi în cratiță; se amestecă roșiile și busuiocul. Lingura în vasul de servire; se presară cu brânză.