Busuioc-zahăr Snap mazăre cu ciuperci

Busuioc-zahăr Snap mazăre cu ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați mazărea cu busuioc-zahăr cu ciuperci. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 61 calorii. Această rețetă fără gluten și primară servește 5 și costă 82 cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de roșii cherry, ulei de măsline, mazăre de zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Mazăre de zahăr cu ciuperci, Busuioc Zahăr Snap Mazăre, și Ciuperci Shiitake și mazăre cu zahăr pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță de 2 litri, încălziți uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați ciuperci și usturoi; gatiti 3 pana la 5 minute, amestecand frecvent, pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3
Scoateți din cratiță; așezați pe farfurie și acoperiți pentru a se încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
În aceeași cratiță, încălziți 1/3 cană de apă până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Adăugați mazăre de zahăr; reveniți la fierbere. Se amestecă; reduceți căldura la minim. Acoperiți; fierbeți 3 până la 5 minute sau până când mazărea este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată CubulețeProsciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată Cubulețe
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
6
Scurgeți; întoarceți mazărea în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Întoarceți ciupercile cu usturoi în cratiță; se amestecă roșiile și busuiocul. Lingura în vasul de servire; se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții5
Scor De Sănătate37
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista