Busuioc Thailandez MOJITarita

Busuioc Thailandez MOJITarita
Reteta Thai Basil MOJITaritan este gata în aproximativ 5 minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare asiatică. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 1 porții cu 132 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți nectar de agave, suc de lămâie, cuburi de gheață și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Creveți de busuioc în stil thailandez cu orez de busuioc-nucă de cocos, Pui de busuioc thailandez și 5 paste savuroase îmbunătățite cu busuioc, și Pesto De Busuioc Thailandez.

Instrucțiuni

1
Se toarnă nectarul de agave și sucul de lămâie în paharul highball.
Ingrediente de care veți avea nevoie
0,5 Lingurita Sare0,5 Lingurita Sare
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
2
Adăugați frunze de busuioc; rupeți ușor busuiocul cu muddler sau lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
3
Adăugați tequila; umpleți paharul cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TequilaTequila
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
4
Se acoperă cu sifon club; se amestecă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SpumantăApă Spumantă
5
Garnisiți după dorință.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. David & Nadia Chenin Blanc cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
David Și Nadia Chenin Blanc
David Și Nadia Chenin Blanc
Chenin Blanc din Swartland se concentrează din nou pe diverse viță de vie veche podgorii, variind plantații din 1962 până în 1982 și pe bază de granit din Paardeberg, amestecat cu schale/șist din est, lut din nord și fier din părțile de vest ale Swartland. Vița de vie cultivată pe uscat a rezistat testului timpului și prezintă motivul suprem pentru care Chenin Blanc este principalul lor obiectiv în Swartland. Grămadă întreagă presată și fermentată natural, maturată timp de 11 luni în butoaie vechi de stejar francez neutru.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții1
Scor De Sănătate0
Revista