Busuioc - Pesto Migdale
Migdalele de busuioc-Pesto ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 8 și costă 79 de cenți pe porție. O porție conține 223 calorii, 10g de proteine, și 18g de grăsime. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați migdale naturale, parmezan, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Busuioc - Pesto Migdale, Pesto de busuioc cu migdale prăjite, și Busuioc Pesto Partidul Migdale.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 225 de grade F. tapetați o foaie mare de copt cu hârtie pergament și dați deoparte.
Combinați albușurile de ou și busuiocul într-un blender; procesați la viteză mică până când amestecul este curățat. Aruncați amestecul de albus de ou cu migdalele.
Scurgeți într-o strecurătoare. Amestecați brânza, sarea și praful de usturoi într-un bol mediu.
Adăugați migdale scurse și aruncați pentru a acoperi.
Puneți migdalele într-un singur strat pe foaia de copt pregătită.
Coaceți timp de 1 oră, amestecând la fiecare 15 minute. Se răcește complet și se păstrează într-un recipient etanș.