Busuioc creveți Scampi este un pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $ 5.24 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 814 calorii, 50g de proteine, și 23g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sare, vin, fulgi de chili și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Acesta funcționează bine ca un curs principal scumpe. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Creveți Scampi cu anghinare și busuioc, Scampi de creveți Diva domestică cu orez cu lămâie și busuioc, și Creveți 2 moduri: sos de soia-creveți la grătar cu salată de spanac și Scampi în stil nou.
Instrucțiuni
1
Într - o tigaie de 6 până la 8 litri la foc mare, aduceți aproximativ 4 litri de apă la fierbere; adăugați linguine și gătiți, amestecând ocazional, doar până când se înmoaie să muște, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Scurgeți pastele, rezervând aproximativ 1/3 cană lichid de gătit; întoarceți pastele în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Între timp, într-o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare, topiți untul cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați creveți, usturoi, fulgi de chili, piper și 1/4 linguriță de sare; se amestecă timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
5
Adăugați vin; amestecați des până când creveții sunt opaci, dar încă cu aspect umed în centrul celei mai groase părți (tăiate la test), cu 3 până la 4 minute mai mult. Se amestecă busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Se toarnă amestecul de creveți în tigaie cu paste fierte; se amestecă ușor. Dacă amestecul este prea uscat, adăugați paste rezervate-lichid de gătit. Împărțiți uniform între patru boluri largi și puțin adânci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.