Burta de miel BLT
Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 282 calorii, 6g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Cap la magazin și ridica copilul romaine, pâine, tarhon, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Încercați Acasă Vindecat Miel Burta Tacos, Burtă De Miel Umplută Crocantă Cu Sos De Portocale De Sânge, și Salată BLT pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați împreună sarea kosher, piperul, zahărul, sarea de întărire și tarhonul pentru a crea cura. Frecați burta peste tot cu leacul; vrei să o lucrezi cu adevărat acolo.
Așezați burta într-o pungă mare de plastic resigilabilă și dați-o la frigider timp de 3 zile, întorcând-o în fiecare zi pentru a vă asigura că este acoperită uniform cu cura.Preîncălziți cuptorul la 300 F.
Scoateți burta din frigider și clătiți cu apă rece. Se usucă, se pune într-o tigaie și se acoperă cu un capac sau folie de aluminiu. Prăjiți până când carnea este ușor pătrunsă cu o furculiță, 2 până la 2 1/2 ore.
Scoateți burta din tigaie și dați-o la frigider în timp ce pregătiți slănina mayo.To faceți maioneza de slănină, încălziți uleiul într-o cratiță mică și grea la foc mic.
Adăugați slănina și gătiți până când slănina și-a făcut toată grăsimea, aproximativ 12 minute. Este gata când slănina arată ca, bine, slănină gătită. Se strecoară, rezervând grăsimea de slănină topită pentru maioneză. Ciuguliți slănina gătită în timp ce lucrați.
Lăsați grăsimea de slănină topită să se răcească la temperatura camerei (emulsia mayo se va rupe dacă este prea caldă). Într-un castron, combinați gălbenușurile de ou, oțetul, pudra de muștar și pudra de ceapă. Folosind un tel și amestecând constant, stropiți încet grăsimea de slănină în vas într-un flux subțire și constant pentru a crea o emulsie. Opriți-vă și adăugați câteva picături de apă atunci când începe să arate ca o pastă groasă, mai degrabă decât mayo. Dați la frigider până când este gata de utilizare.
Scoateți burta din frigider și tăiați-o în patru porții egale. Preîncălziți un grătar pe gaz sau pregătiți un grătar cu cărbune pentru gătit la foc mediu-mare sau încălziți o tigaie pe aragaz. Grătiți bucățile de burtă, având grijă să nu le lăsați să se ardă (dacă grăsimea care picură provoacă aprinderea focului, mutați burta pe partea mai rece a grătarului și gătiți un minut în plus pe fiecare parte). Grătiți până când aveți semne ușoare de cărbune și grăsimea clocotește și șuieră, 2 până la 4 minute pe fiecare parte.
Se scoate de pe grătar și se condimentează cu sare Maldon.Prăjiți pâinea.
Întindeți maioneză de slănină pe o parte a fiecărei bucăți de pâine prăjită.
Adăugați romaina și roșiile și acoperiți cu burta de miel.
Adăugați o altă felie de pâine cu maioneză și serviți.Încercați aceste rețete sandwich pe Food Republic:cea mai bună rețetă Sandwich BLT
Sandvișuri Cu Friptură Cu Rețetă De Ceapă Caramelizată
Rețetă De Sandvișuri Cu Pere La Grătar, Friptură De Vită Și Brânză Albastră