Burta de miel BLT

Burta de miel BLT
Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 282 calorii, 6g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Cap la magazin și ridica copilul romaine, pâine, tarhon, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Încercați Acasă Vindecat Miel Burta Tacos, Burtă De Miel Umplută Crocantă Cu Sos De Portocale De Sânge, și Salată BLT pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați împreună sarea kosher, piperul, zahărul, sarea de întărire și tarhonul pentru a crea cura. Frecați burta peste tot cu leacul; vrei să o lucrezi cu adevărat acolo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Așezați burta într-o pungă mare de plastic resigilabilă și dați-o la frigider timp de 3 zile, întorcând-o în fiecare zi pentru a vă asigura că este acoperită uniform cu cura.Preîncălziți cuptorul la 300 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
3
Scoateți burta din frigider și clătiți cu apă rece. Se usucă, se pune într-o tigaie și se acoperă cu un capac sau folie de aluminiu. Prăjiți până când carnea este ușor pătrunsă cu o furculiță, 2 până la 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4
Scoateți burta din tigaie și dați-o la frigider în timp ce pregătiți slănina mayo.To faceți maioneza de slănină, încălziți uleiul într-o cratiță mică și grea la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați slănina și gătiți până când slănina și-a făcut toată grăsimea, aproximativ 12 minute. Este gata când slănina arată ca, bine, slănină gătită. Se strecoară, rezervând grăsimea de slănină topită pentru maioneză. Ciuguliți slănina gătită în timp ce lucrați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bacon GătitBacon Gătit
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
6
Lăsați grăsimea de slănină topită să se răcească la temperatura camerei (emulsia mayo se va rupe dacă este prea caldă). Într-un castron, combinați gălbenușurile de ou, oțetul, pudra de muștar și pudra de ceapă. Folosind un tel și amestecând constant, stropiți încet grăsimea de slănină în vas într-un flux subțire și constant pentru a crea o emulsie. Opriți-vă și adăugați câteva picături de apă atunci când începe să arate ca o pastă groasă, mai degrabă decât mayo. Dați la frigider până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De MuștarPudră De Muștar
UmărUmăr
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
EmulsiiEmulsii
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Scoateți burta din frigider și tăiați-o în patru porții egale. Preîncălziți un grătar pe gaz sau pregătiți un grătar cu cărbune pentru gătit la foc mediu-mare sau încălziți o tigaie pe aragaz. Grătiți bucățile de burtă, având grijă să nu le lăsați să se ardă (dacă grăsimea care picură provoacă aprinderea focului, mutați burta pe partea mai rece a grătarului și gătiți un minut în plus pe fiecare parte). Grătiți până când aveți semne ușoare de cărbune și grăsimea clocotește și șuieră, 2 până la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Se scoate de pe grătar și se condimentează cu sare Maldon.Prăjiți pâinea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
9
Întindeți maioneză de slănină pe o parte a fiecărei bucăți de pâine prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
10
Adăugați romaina și roșiile și acoperiți cu burta de miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
11
Adăugați o altă felie de pâine cu maioneză și serviți.Încercați aceste rețete sandwich pe Food Republic:cea mai bună rețetă Sandwich BLT
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
12
Sandvișuri Cu Friptură Cu Rețetă De Ceapă Caramelizată
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă CaramelizatăCeapă Caramelizată
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
13
Rețetă De Sandvișuri Cu Pere La Grătar, Friptură De Vită Și Brânză Albastră
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
Frunze întregi De SpanacFrunze întregi De Spanac
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții2
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista