Burritos în pungă maro
Burritos Brown-Bag este un aperitiv care servește 20. Pentru 40 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă lacto ovo vegetariană are 176 de calorii , 6 g de proteine și 6 g de grăsime per porție. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 104 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită pudră de chili, oregano, sos de enchilada și pudră de usturoi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor solid de 56% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și A Bag Pudding With Corrants , Baked Chicken In Roasting Bag și Carne Asada Burritos .
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită la foc mediu până când nu mai devine roz; scurgere. Se amestecă următoarele opt ingrediente. Se aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute.
Într-un cuptor cu microunde, încălziți tortilla în loturi până se încălzește, aproximativ 45 de secunde. Se pun 3 până la 4 linguri de amestec de carne de vită în centru pe fiecare tortilla.
Stropiți fiecare cu 2 până la 3 linguri de brânză și rulați.
Înfășurați burrito în prosop de hârtie, apoi în folie. Repetați cu tortilla și umplutura rămase. Se pune la frigider. Mănâncă burrito rece sau scoate folia și încălzește burrito învelit cu un prosop de hârtie într-un cuptor cu microunde la putere maximă timp de 30-60 de secunde.