Burritos De Pui Mexican Cu Aragaz Lent

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați burritos de pui Mexican cu aragaz lent. O porție conține 744 calorii, 53G de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.02 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Un amestec de ceapă, ulei vegetal, tortilla veche de făină de el și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma tortilla de făină, puteți urma acest fel principal cu Chipsuri De Zahăr Cu Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Slow Cooker Mango Salsa Burritos De Pui, Pui Mexican Cu Aragaz Lent, și Pui Mexican Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați aragaz lent de 3 1/2 până la 4 litri cu spray de gătit. În aragazul lent, amestecați ceapa, ardeiul gras, jalapeo, usturoiul și uleiul. Capac; gatiti la foc mare setarea 5 minute.
Puneți puiul pe amestecul de roșii; se presară sare și piper.
Capac; gatiti la foc mare setarea 3-4 ore. Se amestecă fasolea neagră. Acoperiți; gatiti 10 minute mai mult sau pana se incalzeste bine.
Scoateți puiul din aragazul lent pe farfurie; se toacă cu 2 furculițe. Întoarceți puiul la aragazul lent.
Pentru a servi, puneți amestecul de pui pe centrul fiecărei tortilla încălzită; se acoperă cu brânză și coriandru. Îndoiți treimea inferioară a tortilla peste umplutură; pliați părțile laterale spre centru, lăsând partea superioară deschisă. Asigurați-vă cu scobitori, dacă este necesar.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Willamette Valley Vineyards Whole Cluster ros nr. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.