Burritos cu ciocolată și zmeură la grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați Burritos de ciocolată-zmeură la grătar. Această rețetă face 4 porții cu 488 calorii, 7g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de chipsuri de ciocolată semi-dulci, zahăr, tortilla de făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Acesta este adus la tine de Food.com. de la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Burritos La Grătar, Tigaie-Burritos La Grătar, și Burritos de pește la grătar de la Nif.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Dragonette beciurile Sta. Rita Hills Pinot Noir. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 45 de dolari.
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o cultură puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde, iar coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de răcoros a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze coacerea încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.