Burrito Cu Fasole Dublă

Burrito Cu Fasole Dublă
Rețeta Burritos cu fasole dublă poate fi făcută în aproximativ 45 de minute. O porție conține 461 calorii, 16g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă $1.22 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de crenguțe de coriandru, brânză monterey jack, fasole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 74%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Burritos cu fasole și Tofu, Porumb N Fasole Burritos, și Burritos De Fasole Neagră.

Instrucțiuni

1
Gatiti orezul conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2
În timp ce orezul gătește, combinați salsa și fasolea neagră într-o cratiță mică; gatiti la foc mediu 5 minute sau pana se incalzeste bine. Stiva tortilla; înfășurați stiva în prosoape de hârtie umede. Cuptor cu microunde la maxim 25 de secunde sau până la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Felii Subțiri (aproximativ 1-1/4 Lbs.)4 Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Felii Subțiri (aproximativ 1-1/4 Lbs.)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Dientes De AjoDientes De Ajo
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
3
Întindeți 1 lingură de fasole peste fiecare tortilla; acoperiți fiecare tortilla cu 1/4 cană de orez, 1/3 cană de amestec de fasole neagră, 2 linguri de brânză, 1 felie de avocado și 2 crenguțe de coriandru; rulati.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De AvocadoFelii De Avocado
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
4
Serviți cu pene de var, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca WindRacer Russian River Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
Aromele frumoase de sassafras, mocha și lemn dulce negru demonstrează personalitatea unică și îndrăzneață a văii râului rus. Aromele distincte de fructe mărăcinoase, stejar dulce și piper alb duc la un vin larg, echilibrat, cu aciditate alimentară. Zilele calde și însorite ale râului rus și nopțile răcoroase de ceață sunt optime pentru Pinot Noir – vinurile au o textură și o greutate deosebite, fără a fi exagerate sau a-și pierde aciditatea naturală. Aromele și aromele clasice adânci și întunecate pe care râul rus este cunoscut pentru strălucirea în acest vin.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate37
Revista