Burrata cu prune
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Burrata cu prune ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 243 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,18 USD pe porție. 35 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de SippitySup. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, linte, pudră de ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 36%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Prune cu Burratan și linte prăjită crocantă, Broccoli Și Burrata, și Salată De Burrata.
Instrucțiuni
Faceți lintea crocantă: Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Așezați lintea gătită într-un castron mediu și aruncați-le cu ulei, praf de usturoi, praf de ceapă și un vârf de sare.
Întindeți-le cât mai aproape de un singur strat posibil pe o foaie de copt tapetată cu pergament.
Puneți-le în cuptorul încălzit și lăsați-le să se prăjească 25 până la 30 de minute, agitând și amestecându-le la fiecare 8 sau 10 minute pentru a asigura o gătire uniformă.
Lăsați-i să devină destul de rumeniți și crocanți, dar nu arși. Folosiți-vă judecata asupra timpului total de gătit.
Scoateți din cuptor și glisați pergamentul de pe foaie și pe blat pentru a se răci. Încercați să păstrați lintea pe loc în timpul acestui transfer. Odată răcite, acestea pot fi păstrate acoperite la temperatura camerei timp de până la 3 zile. Această rețetă face mai mult decât aveți nevoie pentru prune și burrata.Asamblați placa: pe un platou de servire de dimensiuni medii, deschideți o minge de burrata, expunând interiorul cremos. Lăsați cealaltă minge intactă, astfel încât să rămână cât mai proaspătă în timpul prezentării. Oaspeții pot intra în el după cum este necesar mai târziu.
Întindeți feliile de prune uniform în jurul platoului, permițând unor felii să stea chiar pe burrata.
Presărați deasupra aproximativ ceașcă de linte prăjită crocantă.
Se ornează cu frunze de busuioc.
Serviți cu balsamicul pe lateral, deoarece este nevoie doar de cea mai mică ploaie pentru a spori aromele dulci și cremoase ale combinației de fructe și brânză.Ca aceasta: cum ar fi încărcarea...