Burrata cu prune

Burrata cu prune
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Burrata cu prune ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 243 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,18 USD pe porție. 35 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de SippitySup. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, linte, pudră de ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 36%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Prune cu Burratan și linte prăjită crocantă, Broccoli Și Burrata, și Salată De Burrata.

Instrucțiuni

1
Faceți lintea crocantă: Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Așezați lintea gătită într-un castron mediu și aruncați-le cu ulei, praf de usturoi, praf de ceapă și un vârf de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte FierteLinte Fierte
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, OpționalMăsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Întindeți-le cât mai aproape de un singur strat posibil pe o foaie de copt tapetată cu pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Puneți-le în cuptorul încălzit și lăsați-le să se prăjească 25 până la 30 de minute, agitând și amestecându-le la fiecare 8 sau 10 minute pentru a asigura o gătire uniformă.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
5
Lăsați-i să devină destul de rumeniți și crocanți, dar nu arși. Folosiți-vă judecata asupra timpului total de gătit.
6
Scoateți din cuptor și glisați pergamentul de pe foaie și pe blat pentru a se răci. Încercați să păstrați lintea pe loc în timpul acestui transfer. Odată răcite, acestea pot fi păstrate acoperite la temperatura camerei timp de până la 3 zile. Această rețetă face mai mult decât aveți nevoie pentru prune și burrata.Asamblați placa: pe un platou de servire de dimensiuni medii, deschideți o minge de burrata, expunând interiorul cremos. Lăsați cealaltă minge intactă, astfel încât să rămână cât mai proaspătă în timpul prezentării. Oaspeții pot intra în el după cum este necesar mai târziu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BurrataBurrata
LinteLinte
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
7
Întindeți feliile de prune uniform în jurul platoului, permițând unor felii să stea chiar pe burrata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BurrataBurrata
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
8
Presărați deasupra aproximativ ceașcă de linte prăjită crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
9
Se ornează cu frunze de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
10
Serviți cu balsamicul pe lateral, deoarece este nevoie doar de cea mai mică ploaie pentru a spori aromele dulci și cremoase ale combinației de fructe și brânză.Ca aceasta: cum ar fi încărcarea...
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista