Burgundia De Vită

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Burgundia de vită. O porție conține 483 calorii, 38g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $2.77 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de morcovi tăiați pentru bebeluși gata de consumat, tăiței de ou extra-largi, suc de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Carne De Vită Burgundă, Burgundia De Vită, și Carne De Vită Burgundă.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F. în tigaie de 10 inci, se încălzește uleiul la foc mediu-mare.
Adăugați carne de vită, ceapă și usturoi; se presara cu piper. Gatiti 5 pana la 8 minute, amestecand ocazional, pana cand carnea de vita se rumeneste si ceapa este translucida. Se amestecă morcovii, vinul și supa. Se amestecă amestecul într-o caserolă de 1 1/2 litru.
Acoperiți; coaceți aproximativ 1 oră sau până când carnea de vită și morcovii sunt fragede când sunt străpunse cu furculița.
Scoateți din cuptor; păstrați acoperit.
Între timp, gătiți și scurgeți tăiței conform instrucțiunilor de pe pachet.
Așezați tăiței pe platoul de servire; amestec de carne de vită deasupra.