Burgeri vegetarieni
Burgerii vegetarieni ar putea fi doar aperitivul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 80 de cenți per porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 318 calorii , 11 g de proteine și 13 g de grăsime per porție. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ceapă, făină, sâmburi de floarea soarelui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 70% . Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum burgeri vegetarieni , scoici umplute vegetariene șitamale de pui și vegetariene cu sos mole roșu .
Instrucțiuni
Pune sâmburii de floarea soarelui într-un robot de bucătărie; acoperiți și procesați până la măcinare.
Scoateți și lăsați deoparte.
Pune fasolea în robotul de bucătărie; acoperiți și procesați până la măcinare. Într-un castron mare, combinați sâmburii de floarea soarelui, fasolea, morcovii, ceapa, făina și uleiul. Modelați 1/2 cană în chifteluțe.
Într-o tigaie antiaderentă acoperită cu spray de gătit, gătiți chiftelele la foc mediu timp de 3 minute pe fiecare parte sau până când se rumenesc ușor și sunt crocante.
Serviți pe rulouri cu salată verde și roșii dacă doriți.