Burgeri vegani de casă care nu suge

Burgeri vegani de casă care nu suge
Burgerii vegani de casă care nu suge ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 384 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,24 USD pe porție. 3115 de oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Un amestec de ciuperci nasture, făină, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma firimiturile de pâine, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane Cu Ciocolată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este spectaculos. Încercați Am suge la Mario Kart, Bastoane de pește care nu suge, și Fulgi de ovăz Instant care nu suge pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Într-un castron mare, aruncați ciupercile cu 1 lingură de ulei și condimentați după gust cu sare și piper. Înveliți vinetele cu încă o lingură de ulei de măsline și condimentați după gust cu sare și piper. Înfășurați vinetele cu folie de aluminiu rezistentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Transferați ciupercile și vinetele pe o foaie de copt căptușită cu folie. Împrăștiați cimbru peste ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Coaceți, întorcând ciupercile și vinetele învelite ocazional până când ciupercile sunt maro închis și vinetele sunt complet fragede (testați cu un tester de tort sau o frigăruie subțire), aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
4
Scoateți din cuptor, desfaceți vinetele și lăsați-le deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
În timp ce ciupercile și vinetele se prăjesc, încălziți restul de două linguri de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați prazul și țelina și gătiți, amestecând și aruncând ocazional, până se înmoaie complet, dar nu se rumenesc, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
7
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând constant, până când este parfumat, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
8
Transferați amestecul într-un castron mediu și lăsați-l deoparte să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Așezați orzul într-o oală și acoperiți cu apă cu 2 inci. Se amestecă o dată, apoi se pune la foc mare. Se aduce la fierbere, apoi se reduce la foc mic. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand orzul este complet fraged, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrzOrz
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
10
Scurgeți și transferați orzul gătit pe un prosop de bucătărie curat sau pe un strat triplu de prosoape de hârtie rezistente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrzOrz
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
11
Rotiți bine prosoapele și apăsați pentru a îndepărta excesul de umiditate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
12
Transferați orzul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrzOrz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Adăugați jumătate de fasole garbanzo în vasul unui robot de bucătărie împreună cu făină, praf de copt, sos de soia, marmită și jumătate de vinete (rezervați vinetele rămase pentru o altă utilizare). Procesați până se formează o pastă netedă, răzuind părțile laterale, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
MarmiteMarmite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
14
Transferați amestecul în castron cu orz. Pulsați nautul rămas în robotul de bucătărie și pulsați până când fasolea este tocată la aproximativ dimensiunea unei linte (5 până la 6 rafale scurte), răzuind părțile laterale, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
OrzOrz
LinteLinte
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
15
Se transferă în castron cu amestec de orz. Tăiați caju sau nuci de pin (dacă utilizați) în robotul de bucătărie în același mod și adăugați la amestecul de orz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
CajuCaju
OrzOrz
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
16
Când ciupercile sunt reci, adăugați în vasul robotului de bucătărie și pulsați până când sunt tocate mărunt, dar încă grosiere ca textură, aproximativ 8 până la 10 impulsuri scurte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
17
Se adaugă la amestecul de orz. Când prazul și țelina sunt reci, transferați în robotul de bucătărie. Se toacă cu 8 până la 10 impulsuri scurte și se adaugă la amestecul de orz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrzOrz
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
18
Folosind mâinile goale sau o spatulă, amestecați împreună amestecul până când este complet omogen. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
19
Amestecul poate fi refrigerat și păstrat până la 5 zile în acest moment sau congelat într-o pungă congelatoare etanșă timp de până la 3 luni.
20
Când Este Gata Să
1
Adăugați pesmet în amestec și lucrați-le cu mâinile. Faceți o mostră patty. Ar trebui să aibă textura cărnii de vită măcinate și să se țină ușor împreună. Dacă nu, adăugați apă câte o lingură la un moment dat până se adună. Împărțiți amestecul în opt torturi de aproximativ 4 inci și 1/2 un inch grosime. Torturile trebuie gătite în 30 de minute de la adăugarea pesmetului (Vezi nota de mai sus).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1
Încălziți trei linguri de ulei vegetal într-o tigaie mare la foc mediu până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați patru torturi și gătiți fără să vă mișcați până când prima parte este bine rumenită, aproximativ 3 minute. Îmi place să apăs un disc de ceapă feliată în partea superioară în timp ce gătește. Întoarceți burgerii și acoperiți cu brânză (dacă doriți) și gătiți până când a doua parte este rumenită și brânza este topită, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Se transferă într-un coc prăjit și se servește cu condimente după dorință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Pentru a termina pe grătar: Preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune cu foc mediu-mare. Frecați grătarele cu un prosop de hârtie înmuiat în ulei și adăugați burgerii. Gatiti fara sa va miscati pana se rumeneste bine, aproximativ patru minute. Întoarceți burgerii, acoperiți cu brânză, dacă doriți, și gătiți pe a doua parte până se rumenesc bine, cu aproximativ 4 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Se transferă în chifla prăjită și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate53
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista