Burgeri vegani de casă care nu suge

Burgeri vegani de casă care nu suge
Burgerii vegani de casă care nu suge ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 384 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,24 USD pe porție. 3115 de oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Un amestec de ciuperci nasture, făină, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma firimiturile de pâine, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane Cu Ciocolată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este spectaculos. Încercați Am suge la Mario Kart, Bastoane de pește care nu suge, și Fulgi de ovăz Instant care nu suge pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Într-un castron mare, aruncați ciupercile cu 1 lingură de ulei și condimentați după gust cu sare și piper. Înveliți vinetele cu încă o lingură de ulei de măsline și condimentați după gust cu sare și piper. Înfășurați vinetele cu folie de aluminiu rezistentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Transferați ciupercile și vinetele pe o foaie de copt căptușită cu folie. Împrăștiați cimbru peste ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
3
Coaceți, întorcând ciupercile și vinetele învelite ocazional până când ciupercile sunt maro închis și vinetele sunt complet fragede (testați cu un tester de tort sau o frigăruie subțire), aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
4
Scoateți din cuptor, desfaceți vinetele și lăsați-le deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
5
În timp ce ciupercile și vinetele se prăjesc, încălziți restul de două linguri de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați prazul și țelina și gătiți, amestecând și aruncând ocazional, până se înmoaie complet, dar nu se rumenesc, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
7
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând constant, până când este parfumat, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
8
Transferați amestecul într-un castron mediu și lăsați-l deoparte să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
9
Așezați orzul într-o oală și acoperiți cu apă cu 2 inci. Se amestecă o dată, apoi se pune la foc mare. Se aduce la fierbere, apoi se reduce la foc mic. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand orzul este complet fraged, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrzOrz
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Scurgeți și transferați orzul gătit pe un prosop de bucătărie curat sau pe un strat triplu de prosoape de hârtie rezistente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrzOrz
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
11
Rotiți bine prosoapele și apăsați pentru a îndepărta excesul de umiditate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
12
Transferați orzul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrzOrz
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
13
Adăugați jumătate de fasole garbanzo în vasul unui robot de bucătărie împreună cu făină, praf de copt, sos de soia, marmită și jumătate de vinete (rezervați vinetele rămase pentru o altă utilizare). Procesați până se formează o pastă netedă, răzuind părțile laterale, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
MarmiteMarmite
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
14
Transferați amestecul în castron cu orz. Pulsați nautul rămas în robotul de bucătărie și pulsați până când fasolea este tocată la aproximativ dimensiunea unei linte (5 până la 6 rafale scurte), răzuind părțile laterale, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
OrzOrz
LinteLinte
140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
15
Se transferă în castron cu amestec de orz. Tăiați caju sau nuci de pin (dacă utilizați) în robotul de bucătărie în același mod și adăugați la amestecul de orz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
CajuCaju
OrzOrz
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
16
Când ciupercile sunt reci, adăugați în vasul robotului de bucătărie și pulsați până când sunt tocate mărunt, dar încă grosiere ca textură, aproximativ 8 până la 10 impulsuri scurte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
17
Se adaugă la amestecul de orz. Când prazul și țelina sunt reci, transferați în robotul de bucătărie. Se toacă cu 8 până la 10 impulsuri scurte și se adaugă la amestecul de orz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrzOrz
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
18
Folosind mâinile goale sau o spatulă, amestecați împreună amestecul până când este complet omogen. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
19
Amestecul poate fi refrigerat și păstrat până la 5 zile în acest moment sau congelat într-o pungă congelatoare etanșă timp de până la 3 luni.
20
Când Este Gata Să
1
Adăugați pesmet în amestec și lucrați-le cu mâinile. Faceți o mostră patty. Ar trebui să aibă textura cărnii de vită măcinate și să se țină ușor împreună. Dacă nu, adăugați apă câte o lingură la un moment dat până se adună. Împărțiți amestecul în opt torturi de aproximativ 4 inci și 1/2 un inch grosime. Torturile trebuie gătite în 30 de minute de la adăugarea pesmetului (Vezi nota de mai sus).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
1
Încălziți trei linguri de ulei vegetal într-o tigaie mare la foc mediu până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați patru torturi și gătiți fără să vă mișcați până când prima parte este bine rumenită, aproximativ 3 minute. Îmi place să apăs un disc de ceapă feliată în partea superioară în timp ce gătește. Întoarceți burgerii și acoperiți cu brânză (dacă doriți) și gătiți până când a doua parte este rumenită și brânza este topită, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Se transferă într-un coc prăjit și se servește cu condimente după dorință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Pentru a termina pe grătar: Preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune cu foc mediu-mare. Frecați grătarele cu un prosop de hârtie înmuiat în ulei și adăugați burgerii. Gatiti fara sa va miscati pana se rumeneste bine, aproximativ patru minute. Întoarceți burgerii, acoperiți cu brânză, dacă doriți, și gătiți pe a doua parte până se rumenesc bine, cu aproximativ 4 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Se transferă în chifla prăjită și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate53
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista