Burgeri umpluți pe Portobellos
Reteta umplute burgeri pe Portobellos ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 30 minute. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 231 calorii. Mergeți la magazin și ridicați fâșii de slănină, piper, roșii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Portobellos Umplute, Portobellos Umplute, și Risotto-Portobellos Umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați sosul Worcestershire, sare și piper. Zdrobiți carnea de vită peste amestec; se amestecă bine. Formați-vă în opt paturi subțiri.
Combinați brânza și slănina. Lingura în centrul de patru chiftele. Top cu chiftele rămase; apăsați marginile ferm pentru a sigila.
Grătarul, acoperit, la foc mediu timp de 6 minute pe fiecare parte sau până când un termometru citește 160 de kilograme și sucurile se limpezesc.
Între timp, ungeți capacele de ciuperci cu ulei. Grătar, acoperit, la foc mediu timp de 3-4 minute pe fiecare parte sau până se înmoaie.
Așezați ciupercile, rotunjite cu fața în jos, pe farfurii de servire. Topiți fiecare cu roșii, salată și un burger.