Burgeri Umpluți Cu Ierburi Și Brânză

Burgeri Umpluți Cu Ierburi Și Brânză
Rețeta de burgeri umpluți cu ierburi și brânză ar putea satisface pofta americană în jur 30 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 270 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 82 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ketchup, ceapă verde, frunze de salată și roșii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Burgeri cu ierburi umplute cu brânză cu muștar cremos de miere {vineri cu Rachael Ray}, Burgeri umpluți cu slănină și brânză (burgeri Jucy Lucy), și Burgeri de curcan umpluți cu ierburi cu brânză Cheddar.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați brânza cheddar, crema de brânză, pătrunjelul și 1 linguriță de muștar; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, OpționalCrenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Într-un alt castron, combinați ceapa, pesmetul, ketchup-ul, sarea, rozmarinul, salvia și muștarul rămas. Zdrobiți carnea de vită peste amestec și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Formați în opt torturi subțiri. Puneți amestecul de brânză pe centrul a patru chiftele; acoperiți cu chiftelele rămase și apăsați ferm marginile pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
4
Burgeri la grătar, acoperiți, la foc mediu sau prăjiți 4 in. de la căldură timp de 5-7 minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne citește 160 de minute și sucurile curg limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Serviți pe rulouri cu salată și roșii, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista