Burgeri Umpluți Cu Ierburi Și Brânză
Rețeta de burgeri umpluți cu ierburi și brânză ar putea satisface pofta americană în jur 30 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 270 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 82 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ketchup, ceapă verde, frunze de salată și roșii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Burgeri cu ierburi umplute cu brânză cu muștar cremos de miere {vineri cu Rachael Ray}, Burgeri umpluți cu slănină și brânză (burgeri Jucy Lucy), și Burgeri de curcan umpluți cu ierburi cu brânză Cheddar.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați brânza cheddar, crema de brânză, pătrunjelul și 1 linguriță de muștar; pus deoparte.
Într-un alt castron, combinați ceapa, pesmetul, ketchup-ul, sarea, rozmarinul, salvia și muștarul rămas. Zdrobiți carnea de vită peste amestec și amestecați bine.
Formați în opt torturi subțiri. Puneți amestecul de brânză pe centrul a patru chiftele; acoperiți cu chiftelele rămase și apăsați ferm marginile pentru a sigila.
Burgeri la grătar, acoperiți, la foc mediu sau prăjiți 4 in. de la căldură timp de 5-7 minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne citește 160 de minute și sucurile curg limpede.
Serviți pe rulouri cu salată și roșii, dacă doriți.