Burgeri Taco La Grătar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați burgerii Taco la grătar. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 482 calorii. Pentru $3.29 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de salată, chipsuri de tortilla, carne de vită măcinată extra-slabă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma Roșia, puteți urma acest fel principal cu Bile De Popcorn Cu Bujor Roz ca desert. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salsa Topped Burgeri Taco La Gratar, Taco Burgers, și Taco Burgers.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. În castron mediu, amestecați chipsuri zdrobite, sos taco, sare, piper și carne de vită. Formați amestecul în 6 chiftele, cu diametrul de aproximativ 5 inci. Apăsați degetul mare în centrul fiecărui patty, creând o ușoară indentare, până când partea inferioară a patty are o grosime de aproximativ 1/2 inch.
Așezați chiftelele pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gatiti 5 minute. Întoarceți chiftelele; gatiti aproximativ 5 minute mai mult sau pana cand termometrul de carne introdus in centrul chiftelelor citeste 71°. topiti fiecare prajitura cu felie de branza; gatiti 1 minut sau pana cand branza incepe sa se topeasca.
Între timp, pulverizați părțile tăiate ale chiflelor cu spray de gătit.
Așezați chiflele, tăiate cu părțile în jos, pe grătar; gatiti aproximativ 2 minute sau pana se rumenesc.
Pentru a servi, așezați chiftelele acoperite cu brânză pe jumătățile de jos ale chiflelor. Se acoperă cu salată, roșii și jumătăți superioare de chifle.