Burgeri roșii-Pesto uscați la soare
Rețeta burgerilor de roșii-Pesto uscați la soare ar putea satisface pofta americană în aproximativ 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 34G de grăsime, și un total de 570 calorii. Pentru $3.55 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână toppinguri: pesto, sare, chifle de hamburger și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodles, Pesto De Roșii Ușor Vegan Uscat La Soare, și Anghinare și paste de roșii uscate la soare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 de căldură (medie-mare).
Combinați ușor primele 4 ingrediente. Se amestecă roșiile uscate la soare și usturoiul tocat în amestecul de carne. Formați amestecul în chiftele de 6 (5 inci).
Grătar, acoperit cu capac pentru grătar, 4 până la 5 minute pe fiecare parte sau până când carnea de vită nu mai este roz în centru.
Serviți pe chifle de Hamburger de casă. Completați fiecare burger cu pesto refrigerat, brânză de capră feliată și ardei de salată pepperoncini feliați.