Burgeri perfecti cu somon
Ai nevoie de un fel principal fără lactate și pescatarian? Burgerii perfecti cu somon ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40 g de proteine, 39 g de grăsimi și un total de 716 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 4,31 USD per porție. Vă este adus de Foodnetwork. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat american. 5 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, panko, sos tartar și rucola și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 62%, ceea ce este bun. Rețete similare sunt burgeri cu somon cu mărar și golf vechi (și câștigați în valoare de un an de somon prins sălbatic!), burgeri perfecti de porc și burgeri perfecti la grătar.
Instrucțiuni
Tăiați trei sferturi din somon în bucăți de 1/4 inch. Puneți într-un castron mare.
Tăiați restul de somon în bucăți; transferați bucățile într-un robot de bucătărie împreună cu muștarul, maioneza, sucul de lămâie, coaja de lămâie și cayenne. Puls pentru a face o pastă.
Adăugați amestecul de somon făcut piure în bolul cu somonul tăiat cubulețe.
Adaugati ceapa, 2 linguri de panko, 1/2 lingurita de sare si piper negru dupa gust. Se amestecă ușor până când se combină. Tapetați o tavă de copt cu hârtie de copt și ungeți cu ulei de măsline. Împărțiți amestecul de somon în 4 movile pe hârtie de pergament. Cu mâinile umede, mângâiați în chifteluțe de 4 inchi lățime și 3/4 inci groase. Acoperiți lejer cu folie de plastic și dați la frigider pentru cel puțin 30 de minute. Preîncălziți broilerul.
Întindeți restul de 1 cană de panko pe o farfurie. Apăsați ambele părți ale chifteluțelor de somon în panko.
Încinge uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderență sau din fontă la foc mediu-mare.
Adăugați chiftelele (în loturi dacă este necesar) și gătiți până se rumenesc pe fund, 3 până la 4 minute, ajustând focul dacă este necesar. Întoarceți și gătiți până ce cealaltă parte se rumenește și chiftelele se simt elastice în centru, încă 3 până la 4 minute.
Transferați pe o farfurie tapetată cu un prosop de hârtie pentru a se scurge; asezoneaza cu sare. Între timp, aranjați chiflele, cu partea tăiată în sus, pe o tigaie de grătar și prăjiți până se prăjesc, 1 până la 2 minute.
Serviți chiftelele pe chifle; deasupra cu sos tartar si rucola.
Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc. Pentru a alege alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten grozav al mâncărurilor cu unt, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa mâncărurile centrate pe ierburi sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul la grătar sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
![MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir]()
MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir
MacMurray Ranch 2012 Russian River Valley Pinot Noir se deschide cu arome de lavandă și boysenberry care lasă loc aromelor de cireșe închise și rodie. Acest vin delicios are o senzație de gură mătăsoasă, încadrată de note subtile de stejar de la îmbătrânirea în butoi.