Burgeri Italieni De Chiftele
Burgeri chiftele italiene ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 364 calorii, 27G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $2.52 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sos marinara cu sodiu inferior, rulouri de ciabatta, mușchi măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 29 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Burgeri Italieni Cu Chiftele La Grătar, Chiftele Burgeri, și Mini Burgeri Cu Chiftele.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Coaceți rulourile conform instrucțiunilor pachetului. Rulouri despicate.
Scoateți carcasele din cârnați.
Combinați cârnații, busuiocul tocat și următoarele 5 ingrediente (prin sol) într-un castron mediu. Împărțiți amestecul de carne de vită în 6 porții egale cu mâinile umede, modelând fiecare într-o pastă groasă de 1/2 inch. Apăsați degetul mare în centrul fiecărui patty, lăsând o indentare de dimensiunea nichelului.
Așezați chiftelele pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătar 6 minute. Întoarceți chiftelele; grătar 2 minute.
Presărați brânza uniform peste chiftele și grătiți 6 minute sau până când un termometru înregistrează 16
Scoateți din grătar; lăsați să stea 5 minute.
Așezați 1 frunză de busuioc pe jumătatea inferioară a fiecărei role; acoperiți fiecare cu 1 patty, 1 lingură sos marinara și rulați deasupra.