Burgeri florentini Feta cu Prosciutto Frizzled pe rulouri ciabatta prăjite cu parmezan
Rețeta burgerilor florentini Feta cu Prosciutto Frizzled pe rulouri ciabatta prăjite cu parmezan ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în aproximativ 38 minute. Această rețetă face 6 porții cu 1185 calorii, 52G de proteine, și 94G de grăsime fiecare. Pentru $ 6.02 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, brânză feta, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Feta Roșii Uscate La Soare Umplute Prosciutto Burgers, Pepene galben Gazpacho cu prosciutto Frizzled, și Conopidă "Caviar" cu Prosciutto Frizzled pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătiți un foc mediu-fierbinte într-un grătar de cărbune cu un capac sau preîncălziți un grătar de gaz la mediu-înalt.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Combinați maioneza și roșiile uscate la soare într-un bol mic și amestecați bine. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
1
Așezați uleiul într-o tigaie rezistentă la foc de 12 inci și așezați-l pe grătarul. Când uleiul este fierbinte, adăugați ceapa, ardeiul gras și ciupercile. Gatiti, amestecand frecvent, pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Cană De șalote, Tocate
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Adăugați frunzele de spanac și gătiți până când spanacul este ofilit, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
3
Transferați într-un castron mare și adăugați mușchiul, brânza feta și sarea. Cu mâinile sau cu o lingură mare, amestecați ușor bine, manipulând carnea cât mai puțin posibil pentru a preveni compactarea acesteia. Formați-vă în 6 paturi de dimensiuni egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Friptură De Porc
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
1
Turnați uleiul în aceeași tigaie și așezați-l pe grătarul. Când uleiul este fierbinte, adăugați prosciutto. Gatiti pana se rumeneste bine, aproximativ 5 pana la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Transferați pe o placă căptușită cu prosop de hârtie pentru a se scurge; deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Când grătarul este gata, periați grătarul cu ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Așezați tortele pe raft, acoperiți și gătiți până când fundul se rumenesc, aproximativ 4 minute. Cu o spatulă, întoarceți chiftelele și gătiți încă 4 minute sau până când se face după preferințele dvs. (temperatura internă de 160 de grade F). În ultimele minute de grătar, acoperiți fiecare patty cu o felie de brânză mozzarella până se topește. Periați ușor părțile tăiate ale rulourilor cu cele 4 linguri de ulei de măsline. Frecați părțile tăiate ale usturoiului peste interiorul rulourilor, apoi presărați și apăsați cu parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Fripturi De Carne Din New York
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
10 Chifle Albe Pentru Cină
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Așezați rulourile, tăiați părțile în jos, pe marginile exterioare ale grătarului pentru a prăji ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1
Întindeți amestecul de maioneză pe interiorul rulourilor calde prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
10 Chifle Albe Pentru Cină
2
Stratați rulourile de jos cu verdeață divizată, chiftele și prosciutto frizzled împărțit. Acoperiți cu rulourile rămase, serviți și bucurați-vă!
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.