Burgeri florentini Feta cu Prosciutto Frizzled pe rulouri ciabatta prăjite cu parmezan

Burgeri florentini Feta cu Prosciutto Frizzled pe rulouri ciabatta prăjite cu parmezan
Rețeta burgerilor florentini Feta cu Prosciutto Frizzled pe rulouri ciabatta prăjite cu parmezan ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în aproximativ 38 minute. Această rețetă face 6 porții cu 1185 calorii, 52G de proteine, și 94G de grăsime fiecare. Pentru $ 6.02 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, brânză feta, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Feta Roșii Uscate La Soare Umplute Prosciutto Burgers, Pepene galben Gazpacho cu prosciutto Frizzled, și Conopidă "Caviar" cu Prosciutto Frizzled pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți un foc mediu-fierbinte într-un grătar de cărbune cu un capac sau preîncălziți un grătar de gaz la mediu-înalt.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Combinați maioneza și roșiile uscate la soare într-un bol mic și amestecați bine. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1
Așezați uleiul într-o tigaie rezistentă la foc de 12 inci și așezați-l pe grătarul. Când uleiul este fierbinte, adăugați ceapa, ardeiul gras și ciupercile. Gatiti, amestecand frecvent, pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Adăugați frunzele de spanac și gătiți până când spanacul este ofilit, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
3
Transferați într-un castron mare și adăugați mușchiul, brânza feta și sarea. Cu mâinile sau cu o lingură mare, amestecați ușor bine, manipulând carnea cât mai puțin posibil pentru a preveni compactarea acesteia. Formați-vă în 6 paturi de dimensiuni egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Friptură De PorcFriptură De Porc
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1
Turnați uleiul în aceeași tigaie și așezați-l pe grătarul. Când uleiul este fierbinte, adăugați prosciutto. Gatiti pana se rumeneste bine, aproximativ 5 pana la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Transferați pe o placă căptușită cu prosop de hârtie pentru a se scurge; deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Când grătarul este gata, periați grătarul cu ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Așezați tortele pe raft, acoperiți și gătiți până când fundul se rumenesc, aproximativ 4 minute. Cu o spatulă, întoarceți chiftelele și gătiți încă 4 minute sau până când se face după preferințele dvs. (temperatura internă de 160 de grade F). În ultimele minute de grătar, acoperiți fiecare patty cu o felie de brânză mozzarella până se topește. Periați ușor părțile tăiate ale rulourilor cu cele 4 linguri de ulei de măsline. Frecați părțile tăiate ale usturoiului peste interiorul rulourilor, apoi presărați și apăsați cu parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Așezați rulourile, tăiați părțile în jos, pe marginile exterioare ale grătarului pentru a prăji ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1
Întindeți amestecul de maioneză pe interiorul rulourilor calde prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
2
Stratați rulourile de jos cu verdeață divizată, chiftele și prosciutto frizzled împărțit. Acoperiți cu rulourile rămase, serviți și bucurați-vă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
VerziiVerzii
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto
DificultateGreu
Gata În38 m.
Porții6
Scor De Sănătate27
Revista