Burgeri Dubli De Somon
Rețeta burgerilor dubli de somon ar putea satisface pofta americană în aproximativ 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 332 calorii. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bulion de legume, castraveți-inimi de gust de palmier, mărar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Burgeri de somon cu mărar și Old Bay (și câștigă un an de somon prins sălbatic!), Burgeri Cu Etaj, și Burgeri Cu Fasole Dublă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți somonul și uscați-l; tăiați în bucăți de 1/2 inch. Pulsați de mai multe ori într-un robot de bucătărie pentru a măcina grosier, răzuind părțile recipientului o dată sau de două ori între impulsuri. Într-un castron cu o furculiță, amestecați somonul măcinat cu bulion, pesmet, mărar, sare și ou până când amestecul este bine amestecat.
Faceți patru benzi de folie de 5 până la 6 inci lățime pe 10 inci lungime. Îndoiți fiecare bandă pentru a forma pătrate de 5 până la 6 inci, apoi pliați marginile pentru a sigila straturile. Înveliți o parte a fiecărui pătrat de folie cu ulei vegetal. Împărțiți amestecul de somon în patru porții egale, așezați o porție pe partea unsă a fiecărui pătrat de folie și formați fiecare într-o rundă uniformă de 4 inci lățime. Dacă faceți înainte, așezați chiftele (pe folie) într-un singur strat pe o farfurie, acoperiți etanș și răciți până la 1 zi.
Așezați chiftele de somon pe folie pe un grătar de grătar peste un pat solid de cărbuni medii sau la foc mediu pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 4 până la 5 secunde); acoperiți grătarul și deschideți orificiile de aerisire. Gatiti prajiturile pana cand sunt ferme cand sunt presate si roz pal in centru (taiate pentru a testa), aproximativ 10 minute. Când chiftelele sunt aproape gata, așezați rulouri, tăiați partea în jos, pe grătar și prăjiți până devin aurii, 1 până la 2 minute.
Întindeți partea prăjită a fiecărei jumătăți de chiflă cu brânză cremă de somon afumat.
Strat de jos a fiecărui bun cu salata verde si un patty somon; top cu castravete-inimile de palmier savura și a stabilit topuri bun în loc.
Castraveți-inimi de palmier savurează: într-un castron, combinați 1/2 cană tăiată cubulețe (1/4 in.) castraveți englezi însămânțați, 1/2 cană inimi de palmier conservate feliate subțire, 1/4 cană oțet de orez, 2 linguri de ceapă verde tocată (inclusiv blaturi verzi), 2 lingurițe de zahăr și 1/2 linguriță de sare (sau după gust).
Se amestecă și se lasă să stea cel puțin 5 minute sau se acoperă și se răcește până la 1 zi.
Se servește cu o lingură cu fante. Face aproximativ 1 cană.