Burgeri Din Lemn De Cedru

Burgeri Din Lemn De Cedru
Dacă doriți să adăugați mai multe American rețete pentru cutia de rețete, burgerii cu scânduri de cedru ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 4 și costă 7,55 USD pe porție. O porție conține 1266 calorii, 52G de proteine, și 70g de grăsime. 441 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca un curs principal scump. Un amestec de ciuperci shiitake, cheddar îmbătrânit, scânduri de cedru netratate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 35 de minute. Este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este super. Încearcă Somon Cu Scânduri De Cedru, Somon Din Lemn De Cedru, și Creveți cu scânduri de cedru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru ciupercile și ceapa la grătar: pregătiți un grătar de cărbune pentru căldură directă și indirectă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Periați ciupercile portobello, ciupercile shiitake și ceapa cu ulei pe ambele părți și condimentați cu sare și piper. Grătiți la foc direct pe ambele părți până când sunt ușor carbonizate și doar fierte, 4 până la 5 minute pe fiecare parte. Rezervă pentru burgeri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci PortobelloCiuperci Portobello
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
1
Scoateți scândurile din apă și puneți-le la foc direct timp de aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
2
Scoateți scândurile de pe grătar și periați partea superioară cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Împărțiți carnea în 4 porții egale (aproximativ 6 uncii fiecare). Formați fiecare porție liber într-un burger gros de 3/4 inci și faceți o depresiune profundă în centru cu degetul mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
4
Periați cu ulei de canola și presărați sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)
5
Puneți burgerii pe grătar la foc direct și gătiți până se carbonizează frumos, aproximativ 3 minute. Întoarceți și gătiți până când a doua parte este carbonizată, aproximativ 3 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Așezați 2 burgeri pe fiecare scândură de cedru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scândură De CedruScândură De Cedru
7
Puneți scândurile la foc indirect, periați fiecare burger cu 1 lingură de sos de grătar de vin roșu și acoperiți fiecare cu 2 felii de brânză. Acoperiți grătarul pentru a topi brânza și terminați de gătit, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa VerdeArdei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa Verde
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
8
Puneți burgerii pe chiflele de jos și acoperiți fiecare cu mai mult sos de grătar, niște capace de ciuperci, niște ceapă la grătar și chifla de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa VerdeArdei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa Verde
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
9
Serviți imediat.
10
Combinați ketchup - ul, 1 cană de apă, pudră ancho chile, miere, melasă, zahăr, muștar, boia de ardei, oțet, sos Worcestershire, chile de arbol și chipotle chile într-o cratiță medie la foc mediu. Aduceți la foc mic și gătiți până se îngroașă, aproximativ 30 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 16 Chifle Sandwich12 Până La 16 Chifle Sandwich
Sos De Roșii Hunt's® - Fără Sare AdăugatăSos De Roșii Hunt's® - Fără Sare Adăugată
Cartofi, Curățați și Tăiați Cubulețe De 1/4 InchCartofi, Curățați și Tăiați Cubulețe De 1/4 Inch
Ulei De PiperUlei De Piper
3/4 Lingurita Melasa3/4 Lingurita Melasa
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
11
Între timp, aduceți vinul la foc mic într-o cratiță mică la foc mediu. Se fierbe până se reduce la 1 cană, aproximativ 20 de minute. Se amestecă vinul redus în sos. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
12
Se toarnă într-un castron și se lasă să se răcească la temperatura camerei. (Sosul se va păstra timp de 1 săptămână la frigider depozitat într-un recipient bine închis.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă

Ingrediente

2(iarnă)chile poblano tocat fin cu semintechile poblano tocat fin cu seminte4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăUlei de CanolaUlei de Canola0(poate fi sau trece)chile de arbol sau pulbere de cayennechile de arbol sau pulbere de cayenne2scânduri de cedru netratate, fiecare de aproximativ 5 x 12 inci, înmuiate în apă pentru a acoperi cel puțin 2 ore (disponibile la magazinele de hardware)scânduri de cedru netratate, fiecare de aproximativ 5 x 12 inci, înmuiate în apă pentru a acoperi cel puțin 2 ore (disponibile la magazinele de hardware)8feliiCheddar alb îmbătrânit de bună calitateCheddar alb îmbătrânit de bună calitate1conserve Chipotle chile în adobo, tocatconserve Chipotle chile în adobo, tocat2(iarnă)(Marea Britanie folosește coacăze)(Marea Britanie folosește coacăze)1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)heaping lingura Dijon muștarheaping lingura Dijon muștar4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirivin roșu sec, cum ar fi pinot noirvin roșu sec, cum ar fi pinot noir680Nuci de orice fel (tocate)mandrină la sol (80% slabă)mandrină la sol (80% slabă)4chifle de hamburger, despicate și ușor prăjite pe grătarchifle de hamburger, despicate și ușor prăjite pe grătar2(iarnă)1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale2966 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriCereale Crispix, zdrobiteCereale Crispix, zdrobite2(iarnă)3/4 lingurita melasa3/4 lingurita melasa1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)Salata romana, rosii feliate si ceapa rosie feliata, pentru toppingSalata romana, rosii feliate si ceapa rosie feliata, pentru topping4ciuperci portobello, tulpini îndepărtateciuperci portobello, tulpini îndepărtate1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat4ciuperci shiitake, tulpini îndepărtateciuperci shiitake, tulpini îndepărtate2Ceapa Walla Walla, decojită și tăiată în felii de 1/4 inchCeapa Walla Walla, decojită și tăiată în felii de 1/4 inch1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)Sos WorcestershireSos Worcestershire

Vin recomandat: Merlot, Malbec, Zinfandel

Burger poate fi asociat cu Merlot, Malbec și Zinfandel. Merlot va fi perfect adecvat pentru un burger clasic cu toppinguri standard. Toppingurile mai îndrăznețe necesită vinuri mai îndrăznețe, cum ar fi un malbec sau un Zinfandel piperat. Vinul Miranda Lambert County Road Merlot cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Miranda Lambert County Road Merlot Wine
Miranda Lambert County Road Merlot Wine
Spiritul nostru cel mai robust este plin de aromă fructată și culoare puternică, dar netedă în textură și livrare. Cu esența sa de fructe de pădure coapte, aroma persistă atât timp cât finisajul exploziv. Acest Merlot catifelat uscat este dotat cu doar echilibrul corect de putere și finețe care îl fac un companion excelent pentru friptură și paste cu sos roșu corpolent și ciocolată neagră.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 35 m.
Porții4
Scor De Sănătate34
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista