Burgeri de vită și miel cu Cheddar și caper Remoulade

Burgeri de vită și miel cu Cheddar și caper Remoulade
Burgeri de vită și miel cu Cheddar și caper Remoulade ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $2.85 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 40g de proteine, 49G de grăsime, și un total de 720 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână roșii și castraveți, brioșe, cornichoni și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Caper-Lemon Remoulade, Burgeri cu fistic, miel și carne de vită, și Burgeri Bayou cu Remoulade picante pentru doi.

Instrucțiuni

1
Aprinde un grătar. Într-un mini robot de bucătărie, pulsați cornichonii cu frunzele de pătrunjel, caperele și cățelul de usturoi până se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
CornișonCornișon
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Adăugați maioneza și muștarul și pulsați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
3
Într-un castron mare, amestecați ușor carnea de vită măcinată cu mielul măcinat și condimentați generos cu sare și piper. Formați amestecul de carne în patru torturi groase de 1 inch și faceți o ușoară indentare în centrul fiecăruia cu degetul mare. Condimentează burgerii cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
Miel MăcinatMiel Măcinat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Grătiți jumătățile de brioșe englezești tăiate cu fața în jos până la prăjit, aproximativ 1 minut. Întoarceți brioșele și grătiți timp de 30 de secunde mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
½ Linguriță Sare½ Linguriță Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Transferați pe o suprafață de lucru tăiată cu fața în sus și întindeți jumătățile inferioare ale brioșelor cu remoulada caperului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
6
Grătiți burgerii la foc mare până când sunt carbonizați frumos pe fund, aproximativ 4 minute. Întoarceți burgerii, acoperiți-i cu brânza cheddar și grătiți până când sunt fierți la mediu și brânza se topește, cu aproximativ 4 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Transferați burgerii în brioșele englezești prăjite și lăsați să se odihnească 5 minute. Topiți burgerii cu roșiile și castraveții, dacă doriți, închideți burgerii și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
½ Linguriță Sare½ Linguriță Sare
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista