Burgeri de ton Thailandezi cu maioneză de ghimbir-lămâie
Rețeta de burgeri de ton Thailandez cu maioneză de ghimbir-lămâie este gata în aproximativ 1 oră și este cu siguranță un minunat fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru $2.35 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 586 calorii, 57G de proteine, și 25g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, zahăr, ulei de susan asiatic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este minunat. Încercați Burgeri de ton cu maioneză de ghimbir-muștar, Burgeri De Ton Super Sănătoși Cu Maioneză Cu Usturoi De Lămâie, și Burgeri De Ton Cu Maioneză Wasabi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, aruncați castraveții, ceapa, oțetul, 1 lingură de zahăr și 1 linguriță de sare. Se condimentează cu piper și se lasă să stea 1 oră la temperatura camerei.
Într-un mortar sau castron mediu, folosind spatele unei linguri, zdrobiți ghimbirul cu usturoiul, chile și restul de 1 linguriță de zahăr într-o pastă. Se amestecă sosul de pește, coriandru și busuioc. Pe o tăietură curată, tăiați subțire tonul. Stivați feliile și tăiați-le în bețișoare subțiri.
Tăiați bețele de chibrit în cuburi aspre, apoi tocați până când bucățile sunt de aproximativ 1/8 inch.
Adăugați tonul în pasta de ghimbir și amestecați până se combină uniform.
Folosind mâinile ușor umezite, modelați amestecul de ton în 4 torturi de aproximativ 1 inch grosime. Așezați-le pe o farfurie mare căptușită cu folie de plastic. Dați la frigider burgerii de ton timp de 20 de minute.
Aprinde un grătar. Într-un castron mic, combinați uleiul vegetal cu uleiul de susan. Ungeți ușor burgerii și părțile tăiate ale chiflelor cu ulei. Când focul este mediu fierbinte, periați grătarul cu ulei. Grătiți burgerii timp de 6 minute, rotind o dată, pentru mediu rar. Îndepărtați burgerii de pe foc și grătiți părțile tăiate ale chiflelor până se prăjesc, 1 minut.
Scurgeți salata de castraveți.
Întindeți maioneza de ghimbir-lămâie pe părțile tăiate ale chiflelor și așezați burgerii de ton pe fund. Se acoperă cu salata de castraveți și alune. Acoperiți burgerii cu chiflele și serviți.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Vinul Merlot, Pinot Noir și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Ai putea încerca proveniență podgorii Napa Valley Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Napa Valley Merlot]()
Napa Valley Merlot
Merlotul nostru din 2006 nu este timid, cu nuanța sa profundă și întunecată de granat și aromele abundente de negru bogatcireșe, cassis și cuișoare. Taninurile abordabile, integrate, încadrează fructul întunecat Generosarome și acoperă palatul cu catifea moale. Finisajul lung, Fructat, dantelat cu condimente de toamnă,se termină cu un zing de afine plin de viață. "Acesta este un vin foarte elegant dintr-o epocă superbă. Iaasta, Miles!"râde vinificatorul Tom Rinaldi, cu o referire la filmul lateral.