Burgeri De Somon Chipotle

Reteta de burgeri de somon Chipotle ar putea satisface pofta ta americană în jurul valorii de 45 minute. Această rețetă face 4 porții cu 426 calorii, 31g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $5.22 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Dacă aveți la îndemână mango, ananas, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi conservele chipotle chile, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Burgeri De Somon Chipotle, Burgeri de somon cu mărar și Old Bay (și câștigă un an de somon prins sălbatic!), și Chipotle Burgers pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați primele 5 ingrediente într-un robot de bucătărie sau blender; procesați până când este ușor gros.
Transferați într-un castron; acoperiți și răciți.
Așezați ceapa, 1/4 cană de coriandru, chile și suc într-un robot de bucătărie; procesați până se toacă fin.
Adăugați sare și pește; puls de 4 ori sau până când peștele este măcinat grosier și amestecul este bine amestecat.
Împărțiți amestecul de pește în 4 porții egale, modelând fiecare într-un tort gros de 1 inch. Acoperiți și răciți 30 de minute.
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați chiftele la tigaie; gatiti 6 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Ștergeți tigaia cu prosoape de hârtie; acoperiți cu spray de gătit.
Așezați 2 chifle, tăiate în jos, în tigaie; gatiti 2 minute sau pana se prajeste usor. Repetați procedura cu spray de gătit și chifle rămase.
Jumătatea inferioară superioară a fiecărui coc cu 1 frunză de salată și 1 patty.
Întindeți aproximativ 1 lingură de amestec de maioneză peste fiecare tort; așezați jumătate superioară de 1 coc pe fiecare porție.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Lapis luna Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.