Burgeri de pui provensali cu topping de pissaladie
Burgeri de pui provensali cu topping de pissaladie durează aproximativ 50 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 3,82 USD per porție. Acest fel principal are 812 calorii , 52 g de proteine și 47 g de grăsime per porție. Mergeți la magazin și cumpărați pastă de hamsii, măsline, chipsuri de cartofi și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Vă este adus de Foodnetwork. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest preparat mediteranean. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Cu un scor de 81% , acest fel de mâncare este grozav.Mini tacos cu brânză de capră fărâmițată Alouette , topping de înghețată danez Guf" și brioșe cu afine cu topping de Streusel sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Combinați 1 lingură de ulei de măsline și untul într-o tigaie la foc mediu.
Adăugați ceapa în tigaie, asezonați cu sare și piper și gătiți 20 de minute pentru a se carameliza, apoi adăugați măsline și pasta de hamsii și gătiți încă 2 minute.
În timp ce se gătește ceapa, combinați puiul cu ierburi de Provence, semințe de fenicul, coaja de lămâie, usturoi, sare și piper.
Încinge 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderență la foc mediu-mare. Formați 4 chifteluțe și gătiți 6 minute pe fiecare parte. Topiți brânza elvețiană pe fiecare burger în ultimele 2 minute de gătire. Întindeți burgerii sub folie pentru a topi brânza.
Servește burgerii pe chifle acoperite cu salată verde și topping de ceapă caramelizată.
Serviți alături de chipsuri de cartofi.