Burgeri de pui provensali cu topping de pissaladie
Burgeri de pui provensali cu topping de pissaladie durează aproximativ 50 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 3,82 USD per porție. Acest fel principal are 812 calorii , 52 g de proteine și 47 g de grăsime per porție. Mergeți la magazin și cumpărați pastă de hamsii, măsline, chipsuri de cartofi și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Vă este adus de Foodnetwork. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest preparat mediteranean. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Cu un scor de 81% , acest fel de mâncare este grozav.Mini tacos cu brânză de capră fărâmițată Alouette , topping de înghețată danez Guf" și brioșe cu afine cu topping de Streusel sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Combinați 1 lingură de ulei de măsline și untul într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați ceapa în tigaie, asezonați cu sare și piper și gătiți 20 de minute pentru a se carameliza, apoi adăugați măsline și pasta de hamsii și gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Pastă De Hamsie
Aluat De Pâine De Porumb
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți de pe aragaz.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
5
În timp ce se gătește ceapa, combinați puiul cu ierburi de Provence, semințe de fenicul, coaja de lămâie, usturoi, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Pesmet, Câteva Pumni
Nonpareils Argintii
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Încinge 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderență la foc mediu-mare. Formați 4 chifteluțe și gătiți 6 minute pe fiecare parte. Topiți brânza elvețiană pe fiecare burger în ultimele 2 minute de gătire. Întindeți burgerii sub folie pentru a topi brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
Creveți Sotați
7
Servește burgerii pe chifle acoperite cu salată verde și topping de ceapă caramelizată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Caramelizată
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale