Burgeri De Pui Cu Chili Verde
Reteta burgeri de pui Chili verde ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 40 minute. Această rețetă servește 4. Acest curs principal are 476 calorii, 38g de proteine, și 22g de grăsime per portie. Pentru $ 2.85 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 34 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați avocado, sare, oregano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, ceea ce este minunat. Încercați Burgeri De Chili Verzi, Burgeri De Pui Chili Lime, și Burgeri De Pui La Grătar Cu Chile Verzi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face guacamolul, așezați avocado, cilantro, smântână, pudră de chili, sare și piper într-un robot de bucătărie și pulsați până la neted..
Amestecați puiul, conservele de ardei iute, ardeiul jalapeno, ceapa verde, oregano, sare, praf de usturoi și piper într-un bol. Formați amestecul în 4 patties.
Preîncălziți un grătar în aer liber la foc mediu.
Ungeți ușor grătarul grătarului. Grătați fiecare patty 5 minute pe fiecare parte, până când este bine făcut. Mutați prăjiturile într-o zonă mai rece a grătarului pentru a se încălzi și acoperiți fiecare patty cu o felie de brânză Cheddar. Grătați ușor chiflele în timp ce brânza se topește.
Întindeți fundul fiecărui coc cu guacamole și acoperiți cu 1/4 cană de salată mărunțită și un burger de pui la grătar. Lingurați 1 lingură de salsa pe fiecare burger și acoperiți cu cealaltă jumătate a chiflei pentru a servi.